Raluca Bădulescu, fără perucă. Nu ai văzut-o niciodată așa

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a apărut fără perucă. Iată cum arată jurata de la "Bravo, ai stil!".

Raluca Bădulescu, jurata de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se mândrește cu o colecție impresionantă de peruci, pe care le poartă tot mereu, motiv pentru care, foarte multă lume se întreabă cum arată această fără perucă. 

Zilele trecute, în cadrul unei emisiuni, Raluca Bădulescu a apărut fără perucă, purtând totuși o șapcă pe cap. Însă, în pauza show-ului, Raluca a fost surprinsă discutând cu Botezatu, înainte de a-și pune șapca.

De ce poartă mereu peruci

"Eu am părul tot blond, lung, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă", a declarat Raluca Bădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Când a început pasiunea ei pentru modă

"Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit", a spus Raluca Bădulescu, citează libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel