Rafael Nadal, după scandalul de dopaj: Voi acţiona în instanţă

Rafael Nadal a spus că va depune plângere pentru defăimare împotriva lui Roselyne Bachelot, fost ministru francez al Sporturilor, care l-a acuzat că a fost suspendat pentru dopaj.

"Voi acţiona în instanţă şi pe viitor îi voi acţiona pe toţi cei care vor face comentarii similare. Eu sunt obosit să aud astfel de lucruri, am tot lăsat de la mine în trecut, dar acum s-a terminat", a declarat Nadal după intrarea în cursă la Mastersul 1000 de la Indian Wells, unul din cele mai importante turnee din circuitul ATP, care este transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

"Ştiu cât am muncit din greu pentru a ajunge aici. Nu pot să accept comentariile unei persoane care se consideră serioasă, întrucât a fost ministru într-o mare ţară, Franţa. Un ministru francez trebuie să fie serios. De data aceasta, eu o voi acţiona în justiţie, iar din acest moment orice persoană care face astfel de comentarii va avea aceeaşi soartă, pentru că este prea mult pentru mine", a mai spus învingătorul de la Roland Garros.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel