Radu Mazăre, cununie în 10 iulie. Roxana a depus dosarul

Roxana și Radu Mazăre
Roxana și Radu Mazăre

Este decis! 10 iulie va fi ziua în care Radu Mazăre renunță la viața de burlac, cununându-se civil cu Roxana Mihalache. 

Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, s-a prezentat, vineri, la sediul Primăriei Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, solicitată a avea loc pe data de 10 iulie.

Roxana Mihalache a precizat că nu există pregătiri speciale, pentru că va fi o căsătorie simplă: ”Am depus documentația, am făcut toată procedura, așteptăm să se oficieze căsătoria. A rămas pe 10. Nu avem ce pregătiri să facem, o să fie o căsătorie simplă și atâta tot. Nu avem meniu, nu avem nimic, o sa fie pur și simplu o căsătorie simplă. Astea sunt condițiile. Va participa familia”, a anunțat Roxana Mihalache, potrivit Mediafax. 

”Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot”

Roxana îl va vizita sâmbătă pe Radu Mazăre, la penitenciar: "Nu îi voi duce (sâmbătă -n.r.) nimic (lui Radu Mazăre -n.r.) pentru că încă nu are dreptul la pachet. Normal o să am o rochie, acum nu o să fie o rochie specială. Cum am mai spus, nu este importantă rochia, inelul, meniul, va fi o casătorie simplă. Suntem niște oameni normali, ca toți oamenii care fac o căsătorie , atâta tot. Chiar dacă e Radu Mazăre, e o persoană normală, ca toți ceilalți. Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot", a completat Roxana Mihalache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel