PSG l-a suspendat pe Leo Messi. Ce a provocat decizia clubului

Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

Lionel Messi a fost suspendat de cei de la PSG. 

"Paris Saint Germain a decis să îl suspende pe Lionel Messi, cu efect imediat. Suspendarea începe chiar acum şi va dura două săptămâni. Decizia celor de la PSG a fost provocată de călătoria făcută de Messi în Arabia Saudită, fără aprobarea clubului. 

Reprezentanţii lui Messi încă aşteaptă confirmarea clubului, oficial, pentru a clarifica situaţia. 

Messi nu va putea juca în următoarele două săptămâni, dacă decizia rămâne în vigoare", a scris cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano pe Instagram. 

Lionel Messi a lipsit de la antrenamentul de luni al lui PSG, atacantul aflându-se în Arabia Saudită cu ocazia unor operaţiuni comerciale, el fiind ambasador pentru turism al acestei ţări. Argentinianul îi avertizase pe şefii clubului că va lipsi, dar nu a avut acordul antrenorului Christophe Galtier sau al directorului sportiv Luis Campos, iar staff-ul parizian este deranjat de această situaţie.

Absenţa vedetei de la antrenament de luni dimineaţă a stârnit multe discuţii pe plan intern. Mai ales în rândul jucătorilor, unii dintre ei surprinşi de un posibil tratament preferenţial pentru argentinian.

De acum, dosarul este în mâinile conducătorilor lui PSG. Având în vedere statutul lui Messi şi actualul context (negocieri în jurul unei posibile prelungiri a contractului), problema va fi soluţionată la Doha. În timp ce PSG este într-o criză profundă de rezultate şi este departe de a-şi fi asigurat câştigarea campionatului, preşedintele clubului, Nasser al-Khelaifi, a apreciat prea puţin să-l vadă pe campionul mondial argentinian absent luni dimineaţă pentru a pleca în Arabia Saudită fără permisiunea conducerii.

Cu atât mai mult cu cât nici Messi, nici apropiaţii săi nu l-au avertizat personal pe preşedintele lui PSG. Clubul din capitală se gândeşte să-l sancţioneze pe Messi. L'Equipe se întreabă dacă va fi vorba de o amendă şi dacă ea va fi făcută publică, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel