PSD a decis. Liviu Dragnea, poziție clară pentru Elena Udrea

Votul PSD în cazul Elenei Udrea este unul clar. A fost anunțat de președintele formațiunii, Liviu Dragnea. 

PSD va vota, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, pentru încuviințarea cererilor procurorilor în cazul Elenei Udrea. 

"Am discutat despre poziția partidului în ceea ce privește solicitările care au venit de la ministrul Justiției privind ridicarea imunității doamnei deputat Elena Udrea, precum și solicitările care au venit de la Parchet în acest sens. Poziția partidului este foarte clară: vom vota pentru aprobarea acestor cereri", a afirmat președintele PSD, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă organizată după Biroul Permanent Național al partidului, potrivit Agerpres

"La Comisia juridică am înțeles că, din cei nouă membri prezenți în comisie din partea coaliției, doi au avut poziții, în discuțiile de acolo, împotriva aprobării acestei cereri. În schimb, atât timp cât ne-am asumat o poziție publică, atât eu, cât și partidul astăzi, nu văd de ce nu s-ar vota deschis, cu bilele la vedere, pentru ca toți să ne susținem și acolo la vot, efectiv, această poziție publică", a mai declarat președintele PSD.

Cererile DNA privind reținerea și arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea dezbătute vineri în Comisia juridică nu au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobate. Deputații juriști au aprobat doar cererea DNA privind încuviințarea începerii urmăririi penale a acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel