Probleme pe şoselele din Giurgiu. O maşină a luat foc, alta s-a ciocnit de un camion

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

O maşină a luat foc în trafic, iar alta s-a ciocnit de un camion. Ambele incidente au avut loc în Giurgiu, joi seară. 

Un autoturism a luat foc, joi seara, pe autostrada A1, cele trei persoane aflate în interior reuşind să se evacueze, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

"În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, la kilometrul 42, pe sensul de mers spre Piteşti, după ce un autoturism a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă", a declarat purtătorul de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit ISU Giurgiu, atât conducătorul auto, cât şi cei doi pasageri care îl însoţeau, au reuşit să iasă la timp din autoturism.

Maşina a fost cuprinsă de flăcări, iar când au ajuns pompierii ardea generalizat.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit. 

CITEŞTE ŞI Sibiu: Spulberată în plină stradă! După minute bune de resuscitare, inima copilei de 9 ani s-a oprit'

O maşină s-a ciocnit de un camion 

Două tinere au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în urma unui accident rutier produs, joi seară, pe DN 5, în localitatea Călugăreni.

"În această seară, poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 5, în localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, între un autocamion şi un autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două tinere care se aflau în autoturism cu vârste de 20, respectiv 21 de ani, ambele din municipiul Giurgiu, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din municipiul Giurgiu, precum şi cel al autotrenului, un bărbat de 56 de ani din judeţul Buzău, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul fiind zero.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie Agerpres. 

CITEŞTE ŞI "Drumurile morţii" din România, şoselele pe care se produc cele mai multe accidente: Şoferii nu înţeleg că pe un drum bun se merge în siguranţă, înţeleg că se merge TARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel