Sibiu: Spulberată în plină stradă! După minute bune de resuscitare, inima copilei de 9 ani s-a oprit

Elicopter SMURD sursa Facebook Silviu Coșa/Arhiva
Elicopter SMURD sursa Facebook Silviu Coșa/Arhiva

Accidente în lanţ pe mai multe străzi din judeţul Sibiu. Unul din ele a fost, din nefericire, fatal.

O fetiță în vârstă de 9 ani a murit, joi, după ce a fost spulberată de o mașină, în localitatea Bazna, județul Sibiu. Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs pe strada Boianului din localitatea Bazna. „O fetiță în vârstă de 9 ani, localnică, a fost lovită de un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 56 de ani. Din păcate, fetița a decedat în urma leziunilor suferite”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Conform informațiilor, Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis de la Mediaș, de urgență, un echipaj de tip B pentru a interveni la acest accident. Echipajul de pe ambulanță a acordat asistență medicală de urgență fetiței care se afla în stare comatoasă. Fetița a fost transportată la Spitalul de Urgențe în Mediaș și, în același timp, a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureș. Pe timpul transportului, fetița a întrat în stop cardiorespirator și au fost începute manevrele de resuscitare. După multe minute în care medicii au încercat să o readucă la viaţă, s-a declarat, din păcate, decesul micuţei. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și circumstanțelor în care s-a petrecut acest tragic eveniment.

Tot în judeţul Sibiu, o altă fetiţă a fost la un pas de tragedie după ce a fost lovită pe trecere în Cisnădie. Șoferul unui autoturism a trecut glonț pe lângă o fetița care pusese piciorul pe trecerea de pietoni și voia să treacă strada. Deși restul participanților la trafic erau opriți la zebră pentru a acorda prioritate pietonilor, individul periculos a călcat pedala și i-a dat tot înainte. Un cititor care a surprins momentul a trimis pe adresa redacției Ora de Sibiu filmarea din trafic:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel