PROBLEME între Kanye West și Kim Kardashian. Stau în părți OPUSE ale vilei

Kim Kardashian are parte de foarte mult timp în familie cu copiii și soțul său, Kanye West, în timpul carantinei impuse în SUA.

Kim Kardashian are parte de foarte mult timp în familie cu copiii și soțul său, Kanye West, în timpul carantinei impuse în SUA, conform Daily Mail.

Însă, celebritatea cunoscută pentru Keeping Up with the Kardashians ar avea probleme conjugale, în pandemie. Ea și faimosul rapper stau „în capete diferite ale casei", în ceea ce pare a fi un mediu ostil pentru relația dintre cei doi.

Nu se mai suportă în timpul pandemiei?

„Kim și Kanye se ceartă și nu se mai suportă în timpul pandemiei", a spus o sursă pentru The Sun. „Kim aproape că înnebunește, fiindcă este obișnuită să călătorească mereu. Este și mult timp petrecut singură cu copiii pentru ea".

„Ea este supărată pe Kanye și crede că nu duce greul responsabilităților familiei. Stau în capete diferite ale casei pentru a ține lucrurile decente", a continuat persoana.

Kanye o enervează pe Kim

Luna trecută, un alt cunoscător a spus: „Kim și Kanye se ceartă o grămadă în carantină. Kanye chiar o enervează pe Kim".

Cu toate acestea, rapperul de 42 de ani ar face eforturi să îi ofere spațiu soției sale, luând copiii cu el în Wyoming. „Kim avea nevoie de o pauză și de puțin timp singură, așa că Kanye a luat copiii pentru a i le oferi", a mărturisit o altă sursă. „Ea își iubește copiii foarte mult, ca orice altă mamă, dar avea nevoie de timp pentru ea. Avea nevoie de o pauză de la țipetele copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel