Prințul William va dezveli statuia mamei sale, fără fratele său, Prințul Harry

Instagram - Sussex Royal
Instagram - Sussex Royal

Venirea Prințului Harry în Marea Britanie este pusă sub semnul întrebării, întrucât soția sa va naște în următoarele săptămâni o fetiță. 

Reîntoarcerea prințului Harry în Marea Britanie pentru dezvelirea statuii mamei sale, Prințesa Diana, nu este un lucru sigur, până acum fiind confirmată prezența fratelui său, prințul William. În ciuda zvonurilor, Ducii de Sussex ar fi nerăbdători să participe la evenimentul de pe 1 iulie, în care este comemorată amintirea defunctei Prințese, scrie The Sun

Cuplul care s-a distanțat de familia regală așteaptă cel de-al doilea bebeluș în vara acestui an, nașterea fiind la doar câteva săptămâni distanță. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021. 

Nu se știe dacă va veni

Russell Myers, editorul stației britanice de televiziune a declarat în cadrul unei emisiuni că „cei doi își doresc cu siguranță să fie acolo. William și Kate vor fi cu siguranță acolo. Venirea lui Harry depinde de nașterea care este iminentă în următoarele săptămâni”. 

Prințul Harry a semnalat că un „efect de domino al unei culturi de exploatare și practici imorale” a dus la moartea Prințesei Diana. Ducele de Sussex a semnalat că aceste practici sunt „încă populare și astăzi”, adăugând că vorbim aici despre „mai mult decât o publicație sau decât o rețea”.

Scandalul interviului Prințesei Diana

Conform The Sun, scandalul interviului din 1995 în care au fost implicați jurnalistul Martin Bashir și angajatorul său, BBC, i-a forțat pe producătorii serialului de pe Netflix să rescrie bucăți mari ale poveștii din sezonul cinci, înainte ca filmările să înceapă în această vară.

Noul sezon din serial, al cincilea, pivotează în jurul interviului Prințesei Diana cu jurnalistul Bashir de la BBC One Panorama, obținut de acesta prin utilizarea unor documente false. Sezonul cinci se desfășoară la mijlocul anilor ’90 și „The Crown” va examina căsătoria pe cale de rupere dintre Prințul și Prințesa de Wales, dar și relația Dianei tot mai tensionată cu Familia Regală.

Meghan Markle, manipulatoare

”Nu pot să spun că prințul Harry este într-o relație abuzivă emoțional. Însă ce pot să spun este că Meghan Markle s-a ocupat să-l facă să creadă că ea este un fel de mama lui reîncarnată. Numai că de această dată, el are șansa de a o salva. E foarte greu de privit. Vă rog, încetați să le mai acordați atenție.”, a scris jurnalista Candace Owens pe Twitter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel