Prințul William, făcut PRAF de Mircea Badea, după ce i-a CERTAT pe Musk și Bezos: Are un INFANTILISM. Cine e el ca să mă uit în gura lui?

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / Antena 3
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / Antena 3

Mircea Badea a comentat declarația Prințului William despre Elon Musk și Jeff Bezos.

"Prințul William... eu nu am înțeles de ce cineva este interesat de ce spune Prințul William. De ce spune bunica Prințului William, da! Adică Regina Marii Britanii... ooo, absolut fabuloasă, un personaj absolut fabulos., care a traversat niște epoci crâncene, care a participat la ecuația adevărată a puterii planetare. Deci da, dacă ar spune Regina Angliei ceva, aș fi interesat... dar Prințul William? Dar cine e Prințul William? Adică e prinț că s-a născut în familia aia, dar ce a făcut Prințul William ca să mă uit eu în gura lui?

Domne, s-a născut! Sigur că s-a născut, dar bunica a făcut multe, multe... Prințul William nu știu exact ce a făcut. S-a însurat! Ok, toată lumea face asta. A făcut și niște copii, ok. Dar ce-l transformă pe el în cineva interesant?

Daily Mail ne prezintă părerea Prințului William despre miliardarii care concurează în cursa spațială. Vorbim despre Elon Musk și Jeff Bezos. Și Prințul William, care e fratele prințului Harry, am zis să vă arăt că mi s-a părut așa, să bârfim și noi.

Deci el, Prințul, spune că ei, miliardarii, deci Bezos și Musk, ar trebui să se concentreze în a rezolva mai întâi problemele planetei. N-ai cum! Totuși, e foarte candid băiatul ăsta, Prințul William, are un infantilism.

Bă, tu înțelegi că ăsta îi ceartă pe ăia care au clădit miliarde multe? Ei le-au făcut! Și el vine și le spune ălora cu ce trebuie să se ocupe: "Bă, terminați-vă cu asta cu spațiul! Mai întâi rezolvați problemele planetei". Deci în opinia Prințului William, ăștia doi, dacă se pun împreună, rezolvă problemele planetei. Nu ai cum! De asta spun... adică pe planetă totuși, ecuația planetară este "scapă cine poate" și dl vine și spune că ar trebui să vină să se concentreze să rezolve problemele planetei.

Bezos și Musk să rezolve problemele planetei? Pe bune? Tu cine ești? Prințul Marii Britanii! Doamne!", a spus Mircea Badea în emisiunea "În gura presei", de la Antena 3.

Ce a mai spus Prințul William despre Bezos și Musk

Prințul William a criticat cursa de a părăsi Pământul și a spus că, în schimb, avem nevoie de cele mai mari creiere și minți ale lumii "fixate în încercarea de a repara această planetă". Declarația Prințului William a venit la câteva ore după ce șeful Amazonului, Jeff Bezos, l-a trimis în spațiu pe William Shatner al lui Star Trek și la doar câteva zile după ce fondatorul SpaceX, Elon Musk, ale cărui planuri ambițioase presupun colonizarea lui Marte, a dezvăluit că ar dori acum să construiască mașini Tesla pe Planeta Roșie.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a părut să-i certe pe miliardarii lumii, în timp ce vorbea despre problemele actuale cu care se confruntă clima în timpul unui interviu cu Adam Fleming de la BBC Newscast la Palatul Kensington.

"Avem nevoie de unele dintre cele mai mari creiere și minți ale lumii fixate în încercarea de a repara această planetă, fără a încerca să găsească următorul loc unde să meargă și să trăiască", a spus Prințul William, potricit Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel