Prințul Harry s-a înecat în băutură până acum patru ani pentru a trece peste moartea mamei

Harry, manipulat de Meghan / Foto: Instagram
Harry, manipulat de Meghan / Foto: Instagram

Ducele de Sussex a transmis că a abuzat de alcool pentru a trece peste moartea mamei sale.

Conform BBC, Prințul Harry a explicat că obișnuia să bea într-o zi cât pentru o săptămână ca să își gestioneze traumele rezultate din moartea Prințesei Diana, adăugând că era gata să se drogheze pentru „a simți mai puțină durere decât simțea” la mai mult de 10 ani de la tragicul eveniment.

VEZI ȘI: Prinții William și Harry, comunicate despre contribuția BBC la moartea Prințesei Diana.

Ducele de Sussex a făcut mărturisirile într-un interviu cu americanca Oprah Winfrey, în timpul unui nou serial care pune accentul pe importanța sănătății mentale. Britanicul a intrat în detalii și când vine vorba de anxietatea și atacurile de panică pe care le simțea când era membru principal al Familiei Regale a Marii Britanii. Nu în ultimul rând, Harry a povestit cum a fost la înmormântarea mamei sale.

Patru ani de coșmar pentru Harry odată ce a devenit adult

Prințesa de Wales Diana a murit într-un accident rutier, în august 1997, după ce mașina în care se afla a fost urmărită de paparazzi, în Paris. Vorbind în emisiunea Apple TV „Acel eu pe care nu-l poți vedea”, Harry a explicat că viața sa de la 28 de ani la 32 de ani (n.r., acum 8 ani, respectiv 4 ani) a fost „de coșmar”.

„Din punct de vedere mental eram foarte dezorganizat”, a transmis el. „De fiecare dată când îmi puneam costumul, cravata... trebuia să îmi intru rol și să-mi spun «a început jocul», să mă uit în oglindă și să spun «haide!». Înainte să părăsesc măcar locuința eram plin de transpirație”, a transmis Prințul Harry. „Eram dispus să beau, eram dispus să mă droghez, eram dispus să încerc orice mă făcea să simt mai puțină durere”.

Acesta se apuca să bea cât pentru o săptămână într-o noapte de vineri sau sâmbătă „nu pentru că mă bucuram, ci pentru că încercam să ascund durerea”.

Marșul din spatele sicriului mamei sale, o mare ceață pentru Ducele de Sussex

Prințul Harry împlinea 13 ani când a participat la înmormântarea mamei sale, Prințesa Diana, alături de fratele său, Prințul William, tatăl său, Prințul Charles, unchiul său, Charles Spencer, și bunicul său, Prințul Philip.

„Cel mai bine îmi aduc aminte sunetul copitelor de cal. Era de parcă nu mai eram în trupul meu și pluteam cu fluxul, făceam ce mi se cerea. Îmi arătam o zecime din emoția pe care o arătau ceilalți: era mama mea și ei n-au întâlnit-o măcar”, a adăugat Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel