Prințul Harry RUPE tăcerea despre plecarea din Familia Regală: A devenit TOXIC. Îmi DISTRUGEAU sănătatea MINTALĂ

Prințul Harry spune că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa îi distrugea sănătatea mintală

Prințul Harry declară că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa „toxică” îi distrugea sănătatea mintală: „Nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Vina retragerii de la îndatoririle regale revine în primul rând presei britanice, începând cu tabloidele, a declarat prințul Harry.

Harry a vorbit la „The Late Late Show” despre o ostilitate a presei care risca să-l înnebunească.

„Mediul devenise foarte greu, după cum mulți au putut vedea, presa britanică îmi distrugea sănătatea mintală”, i-a spus Harry prezentatorului James Corden.

Interviu fusese înregistrat înainte de decizia recentă a lui Harry și a soției sale Meghan de a confirma definitiv renunțarea la îndatoririle regale.

„M-am gândit că acel mediu (media) a devenit toxic”, a spus Harry, care în trecut a acuzat tabloidele de prejudecăți cu privire la originile soției sale, scrie ANSA.

„Am făcut ceea ce ar fi făcut orice soț și orice tată”, a adăugat acesta, spunând despre mutarea în America că „nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Vezi și: Dorian Popa, în DOLIU. Mesaj sfâșietor pentru polițistul MORT: M-a învățat să nu mai fiu DOBITOC

Meghan și Harry nu-și mai reiau îndatoririle de membri ai Casei Regale

Harry și Meghan au anunțat-o recent pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice.

Într-o declarație a Palatului Buckingham, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „întristată de decizie”, dar a spus că Harry și Meghan „vor rămâne membrii iubiți ai familiei”.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş, citează Mediafax.

Meghan și Harry, părinți pentru a doua oară

Vestea privind sarcina lui Meghan Markle a apărut după ce fotograful Misan Harriman, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei doi. În imagine apar cei doi soţi, stând în iarbă sub un copac. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând”, a scris Harriman: „Felicitări Ducelui şi Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!”.

Ştirea a venit la doar câteva luni după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel