Prințul Harry, făcut PRAF de o jurnalistă celebră. "Mirosea a alcool și tutun. Se scurgea din fiecare por al corpului său"

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

O jurnalistă face dezvăluiri despre Prințul Harry.

După 40 de ani în presă, jurnalista Katie Couric lansează o carte de memorii plină de anecdote. Institulată "Going There", cartea prezentatoarei în vârstă de 64 de ani dezvăluie detalii ciudate despre industria ei, despre propria sa viață, despre colegii ei și chiar și despre Prințul Harry.

În anul 2012, în turneul său din Commonwealth și aniversând 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta, Prințul Harry i-a acordat jurnalistei Katie Couric un interviu, la postul ABC News.

Interviul față în față a mai fost filmat apoi și în Brazilia, după ce l-a întâlnit pe ducele de Sussex pentru prima dată la un meci de polo.

În cartea sa de 500 de pagini, Katie Couric și-a reamintit întâlnirea cu Prințul Harry în timpul "însămânțării ovăzului sălbatic" și nu a ezitat să ofere toate detaliile care au marcat-o atunci. 

"Mirosea a țigări și alcool"

Jurnalista a spus că Prințul Harry mirosea a țigări și alcool și că mirosul i "se scurgea din fiecare por al corpului său", așa cum a raportat Daily Mail.

Prințul Harry ar fi încetat să mai fumeze de când s-a căsătorit cu Meghan Markle în anul 2018, pe lângă adoptarea unui stil de viață mai sănătos.

Fiul cel mic al Prințului Charles a recunoscut că pierderea mamei sale la o vârstă atât de fragedă a avut legătură cu dependența sa de alcool şi tutun.

"Pot să spun că pierderea mamei mele la vârsta de 12 ani și, prin urmare, închiderea tuturor emoțiilor mele în ultimii 20 de ani a avut un efect destul de grav nu numai asupra vieții mele personale, ci și a muncii mele", a scris Harry la un moment dat.

O sursă a declarat pentru Daily Mail despre Katie Couric că: "Va rămâne blocată cu buletinul informativ și Instagram Stories pentru tot restul vieții sale profesionale, chiar dacă arde de disperare de a fi înapoi la televiziunea de rețea". Mai mult, o altă sursă a spus: "Cartea ar trebui să fie numită "Burning Bridges" de Catty Couric".

Harry, la dezintoxicare. Prințul Charles, decizie DISPERATĂ. "M-am făcut de RÂS"

Puțini sunt cei care știu că Prințul Harry a creat Familiei Regale mai probleme, după ce preț de mai mult timp, încă de la vârsta de 16 ani, a fost dependent de droguri și de alcool, motiv pentru care tatăl său, Prințul Charles a decis să-l trimită la un centru de dezintoxicare pentru că se îndepărta cu pași repezi de următorul nivel: drogurile de mare risc. 

La acea vreme, decizia Prințului Charles a fost fermă și a venit în momentul în care fiu său fuma cannabis și închiria barurile pentru a se distra alături de anturajul său imoral.

Corespondenta regală Katie Nicholl a dezvăluit că ani la rând, Harry a fost numit „Prințul petrecerilor” și asta pentru că s-a străduit să-și găsească încrederea şi succesul în Familia Regală.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină. El a fost la Kensington Roof Gardens consumând shoturi de vodcă şi fumând Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe. Acesta a fost Prințul Harry”, a povestit Katie Nicholl, corespondentul regal al revistei Vanity Fair.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a precizat jurnalista Daisy McAndrew, citează dailystar.co.uk.

Reacția Prințului Harry când și-a dat seama de probleme

Chiar și după momentele de terapie, ducele de Sussex a continuat să fie rebel și să le dea bătăi de cap membrilor familiei, iar după zeci de fotografii indecente și materiale dureroase, și-a dat seama că ceva este în neregulă și că nu va reuși să capete o imagine bună. 

„M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume", a spus Prințul Harry în momentul în care și-a dat seama că drumul pe care o luase nu era unul bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel