Prințul Harry, ACUZAȚII grave după moartea Prințesei Diana. "O exploatează comercial. E IPOCRIT"

Prințul Harry primește acuzații grave în ceea ce privește discursurile ce fac referire la moartea mamei sale, Prințesa Diana. Iată cine îl acuză și pentru ce. 

Este foarte bine cunoscut faptul că Prințul Harry și-a iubit mama enorm și a suferit enorm atunci când a pierdut-o. În plus, în cele mai multe dintre discursurile pe care le-a avut în ultimii ani, a pomenit-o foarte des pe Prințesa Diana, motiv pentru care a stârnit foarte multe controverse, pentru că nu toată lumea apreciază acest lucru.

Cine îl acuză pe Prințul Harry și pentru ce

Prințul Harry este acuzat de cunoscutul jurnalist Piers Morgan care spune că acesta se folosește de moartea Prințesei Diana pentru a face bani, mai ales acum, când a decis să renunțe la titlul de membru senior al familiei regale.

Jurnalistul, gazdă a emisiunii Good Morning Britain, este cunoscut pentru criticile la adresa ducilor de Sussex aduse de-a lungul timpului, iar ultima acuzație face referire la discursul ținut de Prințul Harry la un summit organizat săptămâna trecută, în Miami, și în care Prințul Harry a ținut un discurs despre pierderea mamei sale la vârsta de 12 ani și terapia pe care a făcut-o pentru a putea trece peste această traumă, discurs pentru care ar fi primit între 500 și 1 milion de dolari, citează elle.ro.

Iată ce spune jurnalistul despre ducele de Sussex

„Într-adevăr, Harry nu a vorbit despre altceva în ultimii ani, decât despre lupta cu durerea pe care o simte chiar și acum, după 23 de ani", a spus Piers Morgan.

„Și există o diferență uriașă între a vorbi despre acest lucru pentru a crește atenția publicului asupra problemelor de sănătate mintală generate de doliu – și a face asta într-un spațiu privat pentru o mulțime de bancheri, oameni de afaceri, politicieni și celebrități", a adăugat el.

„E ipocrit. Prin exploatarea comercială a morții mamei sale pentru a face o mulțime de bani, Harry nu cumva se poartă exact în felul pe care îl detestă în ceea ce privește presa?", a completat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel