Prinţesa Maria Laura a Belgiei şi-a anunţat logodna - foto

Prinţesa Maria Laura a Belgiei şi-a anunţat logodna - Foto: Pixabay
Prinţesa Maria Laura a Belgiei şi-a anunţat logodna - Foto: Pixabay

Prinţesa Maria Laura a Belgiei s-a logodit.

Anunţul a fost făcut luni de familia regală belgiană, transmite publicația britanică Daily Mail. Prinţesa şi logodnicul său, William Isvy, doresc să se căsătorească la Bruxelles, în a doua jumătate a anului 2022.

Fiica prinţului Lorenz şi a prinţesei Astrid, sora regelui Philippe al Belgiei

Maria Laura este fiica prinţului Lorenz şi a prinţesei Astrid, sora regelui Philippe al Belgiei. Recent, prinţesa Maria Laura a lucrat în calitate de analist în problema schimbărilor climatice pentru o fundaţie. Isvy este un administrator de avere cu origini franco-britanice. Cei doi s-au cunoscut la Londra, în anul 2015. 

William Isvy s-a născut la Paris dintr-o mamă britanică și un tată franco-marocan, dar și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei la Londra.

Unde a studiat William


William a studiat la Liceul francez Charles de Gaulle, înainte de a merge la Universitatea McGill din Montreal pentru a obține o licență financiară. După absolvire, a lucrat în achiziții pentru o bancă de investiții americană și acum lucrează în managementul activelor.

Maria Laura, crescută în Elveția, departe de lumina reflectoarelor regale

Maria Laura a fost crescută în Bazel, Elveția, departe de lumina reflectoarelor regale, până la vârsta de cinci ani, când tatăl ei lucra pentru o bancă internațională.

În anul 1993, familia ei s-a mutat la Villa Schonenberg, parte a Domeniului Regal Laeken. Pe când era acolo, a mers la St. John Berchmans College din Bruxelles și la John’s International School din Waterloo, Belgia.

A studiat sinologia și relațiile internaționale la Paris. A făcut și un stagiu la ONU



Apoi a studiat sinologia și relațiile internaționale la Paris și a obținut un master în relații internaționale și diplomație. După absolvire, a continuat să facă un stagiu la ONU din New York și a lucrat pentru Louis Vuitton din Shanghai.


Ea a fost văzută la unele evenimente oficiale, inclusiv la masa anuală pentru comemorarea membrilor decedați ai familiei regale belgiene și s-a alăturat mamei sale în călătoriile oficiale în China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel