Prințesa Diana, părăsită de Harry și William înainte să moară. De ce a REFUZAT Familia Regală să-l lase pe Elton John să-i cânte la înmormântare

Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Cum a ajuns Prințesa Diana să fie părăsită de copiii ei, înainte de moarte.

După ce Prinţesa Diana a divorţat de Prinţul Charles, în anul 1996, aceasta nu mai avea obligaţia de a petrece Crăciunul alături de Familia Regală, pe domeniul de la Sandringham, chiar dacă avea doi copii.

Conform spuselor chefului regal Darren McGrady, Prințesa Diana a rămas singură în ajunul Crăciunului, în apartamentul ei din cadrul Palatului Kensington.

"A insistat ca angajaţii ei să petreacă Crăciunul alături de familiile lor şi ne-a cerut să lăsăm mâncarea în frigider", a spus acesta.

Când Diana era încă măritată cu Prinţul Charles, cei doi mergeau mereu la Sandringham, pentru a sărbători Crăciunul alături de rudele lor regale, un lucru pe care prinţesa nu-l făcea cu dragă inimă, din cauză că n-avea pic de intimitate în casa reginei.

"Erau foarte multe persoane acolo, cu familiile lor. Când plecai de la masă şi voiai să te relaxezi în salon, nu puteai s-o faci, deoarece găseai mereu acolo vreo trei sau patru persoane jucând Scrabble sau alte jocuri de societate", continua McGrady. De cele mai multe ori, Diana alegea să iasă la o plimbare prin natură, pentru a fi în linişte, potrivit okmagazine.ro

Crăciunul din 1996 a fost ultimul pentru Diana, prinţesa decedând în august 1997 într-un accident de maşină, la Paris, la vârsta de 36 de ani.

De ce familia regală nu a vrut ca Elton John să cânte la înmormântarea Prinţesei Diana.

Potrivit documentelor, Familia Regală nu şi-a dorit ca Elton John să cânte la înmormântarea Prinţesei Diana, susţinând că melodia pe care artistul a ales-o este mult "prea sentimentală".

Elton John era un prieten apropiat al Prințesei Diana și a modificat cântecul "Candle in the Wind" pentru înmormântarea din anul 1997. Compozitorul şi textierul Bernie Taupin a rescris prima linie a piesei, adresată iniţial lui Marilyn Monroe și a schimbat "Adio, Norma Jean!", numele real al lui Monroe, în "Adio,  trandafirul Angliei!".

La Westminster Abbey, locul unde a avut loc ceremonia, se aştepta şi un saxofonist, în cazul în care spectacolul lui Elton John ar fi fost anulat. Decanul de atunci al Westminster Abbey, Dr. Wesley Carr, a făcut un apel la Familia Regală, spunând că ar fi un lucru generos pentru milioanele de oameni care se simt îndoliaţi ca acest tribut să îi fie adus Prințesei Dianei, supranumită "Prințesa Inimilor".

"Orice lucru clasic sau coral ar fi considerat nepotrivit, dar cântecele lui sunt puternice. Să fii sentimental nu este un lucru lucru rău, având în vedere starea de spirit. Este cultură populară în cea mai bună formă", a scris Dr. Wesley Carr, despre muzica lui Elton John.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel