Prințesa Diana, moștenire impresionantă pentru William și Harry. Ce scrie în testamentul scris cu patru ani înainte să moară

Ce moștenire impresionantă le-a lăsat Prințesa Diana celor doi copii, Prințul William și Prințul Harry.

La moartea mamei lor, Prințul William și Prințul Harry au primit o moștenire impresionantă. 

Prințesa Diana își scrisese testamentul cu patru ani înainte să moară

Cu patru ani înainte de moartea ei, în 1993, Prințesa Diana și-a scris testamentul și o dată cu interviul lui Meghan Markle și al Prințului Harry pentru Oprah Winfrey au ieșit la suprafață mai multe secrete.

Se pare că motivul pentru care Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie își permit acum să locuiască într-o casă luxoasă din California este pentru că fiul Prințesei Diana a primit o moștenire considerabilă de la mama sa.

Ce moștenire le-a lăsat Prințesa Diana fiilor ei

În ziua morții sale, în august 1997, Prințesa Diana avea o avere de peste 21 milioane de lire, echivalentul a 31,5 milioane de dolari. În această sumă erau incluse toate fondurile ei, investițiile, obiectele de valoare și acordul de divorț semnat cu Prințul Charles, în valoare de 17 milioane de lire.

Mai mult, proprietățile pe care le deținea se pare că s-au împărțit între mai multe persoane, inclusiv majordomului său, Paul Burrell, dar cu toate acestea, principalii moștenitori sunt Prințul William și Prințul Harry.

În testamentul ei era trecut și un "fond discreționar" care avea să le fie de folos celor doi fii ai săi și familiilor lor, fond bancar în care Prințesa Diana a depus 100.000 de lire.

În prezent, pentru că Prințul Harry și Prințul William sunt căsătoriți, și Meghan, dar și Kate au dreptul la sume de bani din acel fond. Pe lângă documentul oficial al testamentului, Prințesa Diana a mai întocmai un document numit "Scrisoare a Dorințelor", citează a1.ro

Prințul William și Prințul Harry au de împărțit bijuterii

Se pare că în scrisoare, Prințesa a precizat ce dorește să se întâmple cu bijuteriile sale și ale obiecte de valoare. Ea a cerut ca 75% dintre bunurile ei personale din Marea Britanie să fie împărțite între Prințul William și Prințul Harry și a menționat că speră ca potențialele viitoare soții ale fiilor ei să îi poarte bijuteriile. Cealaltă parte de 25% din obiectele ei personale aveau să fie împărțite între finii săi.

Până și rochia ei de mireasă a rămas în posesia fiilor ei, ei fiind cei care aveau să decidă ce se întâmplă cu ea. Rochia cu trenă de 25 de metri va fi expusă anul acesta, după o decizie a celor doi prinți. 

Prințul William a păstrat ceasul Cartier al mamei sale, un ceas scump pe care l-a văzut încă din copilărie la încheietura mamei sale.

Prințul Harry a luat inelul de logodnă al Prințesei Dianea, cu safirul de 12 carate și diamante mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel