Prințesa Diana, fața NEVĂZUTĂ. NUDISM și pasiune bolnăvicioasă pentru un DEALER: "Complet GOALĂ în fața celor de la Palat"

Un angajat al Palatului a vorbit despre pasiunile ciudate ale Prințesei Diana, de pe vremea în care era căsătorită cu Prințul Charles. Totul a fost făcut public într-o carte. 

Căsnicia Prințului Charles și a Prințesei Diana a fost un subiect extrem de dezbătut în întreaga lume, iar povești au apărut atât din partea Prințesei, cât și a angajaților Palatului sau a altor surse ale familiei. 

„Există un mit cum că Charles şi Diana au trăit fericiţi în acest palat, în primii lor ani de relaţie. În realitate, îi puteai auzi certându-se din prima zi în care s-au mutat aici. Auzeam frecvent din apartamentul lor cum aruncau cu tablouri, farfurii, vaze şi orice le cădea în mână, pe lângă ţipetele aferente. Dar eram instruiţi să fim discreţi în orice situaţie”, au mărturisit foștii angajați ai Palatului.

Cu toate acestea, în ciuda certurilor și a anilor dificili prin care a trecut, Prințesa Inimilor avea un loc în care-și găsea liniștea. Între zidurile palatului și în grădina aflată la înălțime, unde obișnuia vara să facă plajă nud, "deseori se ridica de pe șezlong complet goală, expunându-se astfel în fața membrilor de la palat".

Pasiune bolnăvicioasă pentru un dealer

Angajații susțin că grădinile și pereții acestui palat nu au fost doar martorii nudității ei, ci și al pasiunilor sale obsesive și bolnăvicioase, mai ales cea pentru dealerul de artă Oliver Hoare, bărbat pe care ajunsese să-l hărțuiască.

Obişnuia să umble aiurea pe holurile palatului, deghizată şi căutând telefoane de la care îl suna de sute de ori. Obsesia ei a atins un asemenea grad, încât soţia lui Hoare i-a sugerat acestuia să sune la Poliţie. Probabil că a fost dureros pentru ea când, într-o zi, a primit un mic colet la Palatul Kensington, în care i se returna un cadou pe care i-l făcuse bărbatului: o pereche de butoni care au aparţinut defunctului ei tată, John Spencer”, dezvăluie angajatul citat în cartea „Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel