Prințesa Diana i-a spus lui William că Charles o ÎNȘALĂ. Discuție ZGUDUITOARE: M-a întrebat...

Prințesa Diana a fost nevoită să-i povestească totul Prințului William, înainte să facă dezvăluirile în presă. Cum e decurs dialogul, ce i-a spus și ce întrebare i-a pus Prințul William. 

Mariajul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a fost presărat cu o mulțime de conflicte, iar subiectul a luat mai mare amploare după moartea Prințesei, odată cu documentarul despre ea. 

Mesajul Prințesei Diana care a șocat o lume întreagă

Diana și Charles s-au separat în anul 1992, iar trei ani mai târziu, Prințesa Inimilor s-a decis să spună lumii întregi motivul despărţirii lor, printr-un interviu la BBC, atunci când a dezvăluit aventura dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles.

„Păi, eram trei în căsnicia aceea şi devenise cam aglomerat”, a fost mesajul care a șocat întreaga lume la acea vreme.

Cu toate acestea, înainte de-a face publică infidelitatea Prinţului Charles, a trebuit să le dezvăluie copiilor ei motivul și a început cu fiul cel mare, William, pentru că Harry era destul de mic la acea vreme. 

Cum a decurs discuția dintre Prințesa Diana și Prințul William

„Am mers la şcoala lui şi i-am spus totul între patru ochi. I-am spus că, dacă găseşti pe cineva pe care-l iubeşti, trebuie să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru ca relaţia respectivă să reziste. Şi, dacă eşti atât de norocos încât să găseşti pe cineva care te iubeşte, trebuie, de asemenea, să protejezi acea relaţie”, i-a povestit Prințesa Diana jurnalistului Martin Bashir de la BBC, potrivit The Sun.

"William m-a întrebat atunci ce s-a întâmplat şi dacă pot să-i răspund la o întrebare. Iar eu i-am zis că da. El m-a întrebat dacă ăsta e motivul pentru care mariajul nostru n-a mai rezistat. Iar eu i-am spus că eram trei în acea căsnicie, iar presiunea presei a fost alt factor care a afectat relaţia noastră. Aşadar ambele motive au făcut ca totul să devină foarte greu. Cu toate că încă îl iubesc pe Papa, nu mai pot locui sub acelaşi acoperiş cu el”, a continuat ea.

S-a temut de reacţia fiului ei

 

„El e un copil foarte profund şi nu ştim ce efect poate avea tot ceea ce i-am spus atunci. Dar am încercat să-i explic totul într-un mod blând, fără resentimente sau furie”, a mai spus Prințesa Diana.

După discuţia avută cu William, Diana nu i-a mai spus şi lui Harry despre infidelitatea tatălui lui. Acesta a aflat despre aventura lui Charles din emisiunea Diana: The Woman Inside. 

Bashir, jurnalistul care a intervievat-o pe Diana, este acum subiectul unei posibile investigaţii privind modul în care a gestionat întreaga situaţie cu fosta soţie a viitorului Rege al Marii Britanii. Totuşi investigaţia nu a început încă, având în vedere că jurnalistul, în vârstă de 57 de ani, este infectat cu COVID-19, citează okmagazine.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel