Prince a murit! Obama: Lumea e pierdut o legendă

Brack Obama a reacționat după aflarea veștii că legendarul cântăreț Prince a murit.

"Astăzi, întreama lume a pierdut o legendă. Eu și Micheelle ne alăturăm milioanelor de oameni care depplâng moartea bruscă a lui Prince. Puțini artișit au influențat sunetul și traiectoria muzicii și au emoționat atâția oameni cu talentul lor.  Ca unul dintre cei mai talentați și prolifici muzicieni ai timpurilor noastre, Prince a reuși. A fost un instrumentalist minunat, un lider de formație genialși un performer extraordinar. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familie, formație și către toți cei care l-au iubit", a spus Obama.

Prince a murit. Legendarul artist avea 57 de ani și a fost găsit decedat în reședința sa din Minnesota.
Potrivit unui comunicat oficial al poliției Carver County, la ora 09.43 (ora locală) a fost primit un apel la numărul unic de urgență 911 cu privire la starea gravă în care se află un bărbat.

"Polițiștii și medicii s-au deplasat la fața locului, mai exact la Paisley Park Studios în Chanhassen, statul Minnesota. Medicii au realizat proceduri de resuscitare, însă nu au avut succes. Decesul a fost declarat la ora 10.07. Victima a fost identificată ca fiind Prince Rogers Nelson, în vârstă de 57 de ani. Continuăm să investigăm condițiile în care victima de cedat.", spune sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel