Prințul Nicolae, vrăjit de Alina Sorescu la prezentarea de modă a designerului Alexandru Ciucu

O tânără elegantă și stilată a reușit, joi seară, să rețină întreaga atenție a Prințului Nicolae, prezent la lansarea celei mai noi colecții vestimentare, „Tailored Glory 2015", a celebrului designer Alexandru Ciucu.

Potrivit liberatea.ro, cea care l-a vrăjit joi seară pe Prințul Nicolae este Alina Sorescu, soția designerului Alexandru Ciucu.

Mariajul, dar şi maternitatea îi priesc de minune Alinei Sorescu. Solista și-a susţinut, joi seară, soţul la prezentarea noii lui colecţii de haine, din primul rând, unde a stat între Virgil Ianţu şi principele Nicolae, căruia a reuşit să-i reţină atenţia întreaga seară.

Alina a purtat o rochie neagră, creaţie a unui designer spaniol şi al cărei preţ nu a depăşit 300 de euro, ținută cu care a surclasat multe dive care au îmbrăcat ţinute de mii de euro.

Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a României, și-a lansat joi seară, cea mai noua colecție vestimentară, „Tailored Glory 2015", care include, în premieră pentru moda autohtonă, costume inspirate de eleganța uniformelor militare ale secolului al XIX-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel