Prințul Harry-Meghan Markle, relație oficializată

Prințul Harry a confirmat faptul că în acest moment prietena sa este actrița americană Meghan Markle. Declarația oficială emisă de Kensington Palace este însoțită de inventarul abuzurilor și hărțuirilor mass-media.

În intervenția oficială se arată că o relație de câteva luni nu poate fi astfel tratată de către mass-media. Prințul Harry reacționează rareori oficial la astfel de story-uri de domeniul fantasticului, dar săptămâna trecută s-a întrecut măsura. În ultimele zile, primele pagini ale unor ziare au fost pline de comentarii rasiste, sexiste, iar internetul a înmulțit trollările la adresa actriței de 35 de ani. Fotografii au năvălit în spațiu privat și s-a făcut apel la intervenția poliției.

Corespondentul BBC acreditat la Curtea Regală sublinează faptul că declarația oficială de acum este un act de determinare din partea prințului Harry. Sigur, se poate înțelege că o asemenea relație nu poate trece neobservată, iar Harry și Meghan înțeleg jocul în care au intrat, dar media trebuie să înțeleagă faptul că este vorba de viața lor privată și cu viața nu te poți juca în acest fel, conform reporterntv.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel