Prințul Harry, căsătorie. Meghan Markle se mută la Londra

Publicația ABC informează faptul că actrița americană Meghan Markle și prințul Harry vor petrece împreună Sărbătorile de Crăciun și ulterior ar putea anunța că se căsătoresc.

Meghan Markle se află deja la Londra. Vizita ei intervine într-un moment în care zvonurile privind apropiata nuntă cu printul Harry s-au intensificat. Potrivit ABC, Casa Regală ar putea anunța în curând data nunții.

Mass-media britanice au dezvăluit că actrița și nepotul reginei Elisabeta a II-a vor petrece primul Crăciun împreună și după sărbători vor anunța fericitul eveniment.

După ce și-au oficializat relația, odată cu prima lor apariție publică împreună la Jocurile Invictus din Toronto, iar Meghan i-a fost prezentată reginei, cei doi iubiți ar fi primit acordul Casei regale.

[citeste si]

Pe de altă parte, actrița a încheiat filmările la ultimul sezon al serialului "Suits", unde o interpretează pe Rachel Zane. Potrivit presei britanice, cei doi caută un apartament în Londra după ce s-ar fi logodit în voiajul romantic din august în Botswana.

Ei ar fi ținut în secret fericitul eveniment, deoarece nu au vrut să eclipseze comemorarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana și vestea privind noua sarcină a ducesei de Cambridge.

Între timp, actrița se pare că va sta la Nottinghan Cottage, în aripa rezervată reședinței prințului Harry din Palatul Kesington, unde locuiesc prințul William și Kate Middleton. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel