Primul mesaj dintre Meghan Markle şi prinţul Harry a fost pe Instagram şi a avut doar trei cuvinte

Sursa Foto Youtube ROYAL FAMILY
Sursa Foto Youtube ROYAL FAMILY

În cartea "Rezerva", prinţul Harry a povestit şi cum a pornit relaţia sa cu Meghan Markle. Totul a început, se pare, de la un simplu mesaj pe Instagram, din doar trei cuvinte. Şi de la o poză cu filtru... de câine! 

Se pare că Harry a văzut-o pe Meghan Markle, la acea vreme încă actriţă în serialul american Suits, într-o fotografie care avea aplicat un filtru cu urechi şi bot de câine. Fotografia fusese postată de o prietenă a ducelui de Sussex, iar acesta a vrut imediat să ştie cine se află în spatele filtrului. 

Conform Express.co.uk, Harry ar fi fost deja al şaptelea bărbat care o întreba pe aceasta cine era femeia din poză. Dar aceasta l-a întrebat pe Harry dacă vrea să îi dea profilul său de Instagram lui Meghan, iar prinţul a încuviinţat. 

Şi chiar în ziua următoare a avut loc şi primul schimb de mesaje dintre cei doi. Meghan Markle a avut iniţiativa şi i-a scris lui Harry doar trei cuvinte: "Bună, frumoase fotografiile". 

La acea vreme, fotografiile de pe contul de instagram al lui Harry erau făcute într-o călătorie în Africa. De acolo a pornit o întreagă conversaţie între cei doi, iar restul e istorie. 

"Eu şi Meghan ne-am cunoscut pe Instagram. Mă uitam în feed şi cineva avea un video cu ea, cred că era făcut pe Snapchat", a spus Harry. 

Şi Meghan a spus că "mi-am dat seama de multe despre caracterul său din contul de Instagram. A fost mai bine decât să citesc ştiri despre el pe internet". 

Ediţia în limba engleză a cărţii de memorii a prinţului Harry, vânzări record 

Ediţia în limba engleză a volumului de memorii al prinţului Harry, care conţine dezvăluiri dure despre monarhia britanică, a înregistrat vânzări de peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi de la lansare, a anunţat joi editorul cărţii, potrivit AFP.

Potrivit Penguin Random House, vânzările în Regatul Unit, Statele Unite şi Canada ale volumului Spare (Rezervă), în toate formatele şi în toate ediţiile (digital, audio), sunt fără precedent pentru o carte de nonficţiune publicată de această editură prestigioasă. Editura nu a oferit informaţii referitoare la vânzările înregistrate de ediţiile simultane, în alte 15 limbi.

Nimeni nu scapă analizei dure din Spare, nici măcar prinţul Harry însuşi, a cărui adolescenţă marcată de droguri şi alcool este descrisă cu nonşalanţă, nici tatăl său, regele Charles al III-lea, nici fratele lui, William, cel mai criticat, nici mama sa vitregă, regina-consoartă Camilla, sau cumnata Kate.

Fratele său mult iubit şi cel mai mare adversar este cel mai criticat dintre toţi. Descris ca o persoană temperamentală, William nu ar fi plăcut-o niciodată pe Meghan, pe care o considera nepoliticoasă şi dificilă, iar în timpul unei dispute din 2019, l-ar fi aruncat pe Harry la pământ, peste bolul unui câine.

Harry relatează rivalitatea îndelungată dintre William, moştenitorul, şi el, rezerva. Eu eram umbra, dublura, planul B, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel