Prigoană, sfâșiat de durere după Bahmuțeanu: "O iubesc ca un nebun"

silviu_prigoana_80086700
silviu_prigoana_80086700

Răsturnare de situație în cazul Silviu Prigoană- Adriana Bahmuțeanu. Deși s-au despărțit de mai bine de jumătate de an, omul de afaceri o vrea înapoi pe Adriana. Cei doi sunt în plin proces de divorț. Nu unul liniștit, ci plin de acuzații.  Acum, scandalul despărțirii se transformă în declarații de dragoste.  

Anul 2012 a fost unul al divorțurilor. Anul 2013 pare să fie unul al împăcărilor din lumea mondenă. Însă, în puzzle-ul împăcării Prigoană- Bahmuțeanu există o piesă în plus. Adriana are o relație cu un bărbat de aceeași vârstă, alături de care se declară extrem de fericită. "Și copiii s-au atașat de el", a spus ea în urmă cu doar câteva zile la o emisiune televizată.

În timp ce Adriana este în culmea fericirii, Prigoană plânge de dorul femeii care l-a făcut fericit timp de zece ani. "E foarte nasol ce se întâmplă. E sfâşietor. Ţi se rupe carnea pe tine. Nopţi întregi meditez unde am greşit, de ce m-a părăsit. Nu există zi cu lumină sau noapte cu lumină fără Adriana. Vreau să se întoarcă acasă cu cei mici. Ea se poate întoarce oricând. Ea este femeia care m-a făcut fericit timp de 10 ani, este mama copiilor mei şi o iubesc în continuare. Regret tot ce s-a întâmplat. Te iubesc ca un nebun", a spus Silviu Prigoană la petrecerea de botez a fiicei lui Pepe.

Milionarul recunoaște că imaginile cu Adriana și noul iubit i-au deschis ochii și crede că fosta lui soție a făcut-o intenționat, să-l doară.  "M-a durut când am văzut pozele cu Adriana şi acel bărbat. Regret tot ce s-a întâmplat între mine şi Adriana. Eu nu sunt certat cu Adriana, eu nu am scos-o din casă. Ea a plecat, nu am dat-o eu afară. Ea poate să se întoarcă oricând. Să nu uite că o iubesc, asta i-aş transmite. E sfâşietor, nu ştiu unde am greşit. A plecat subit de acasă. Să vină acasă cu copiii că o iubesc", a spus Silviu Prigoană la Happy Hour.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel