Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu. Reacția vedetei

Silviu Prigoană a anunțat că a depus plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu pentru torturarea propriilor copii. Fosta soție a reacționat imediat.

„Este a nu știu câta plângere penală pe care fostul meu soț mi-o înaintează. (...) În imagini, este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamațiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabilește custodia și domiciliul copiilor. (...) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a inlfluența opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat către presă, tocmai pentru a încerca să ia copiii la dânsul acasă.

În acest moment, copilul cel mare este la școală, iar cel mic a dorit să meargă la tatăl lui care i-a cumpărat un joc electronic.

Eu astăzi am fost și eu la poliție și am depus și eu o plângere penală împotriva domnului Prigoană. Este un scandal inventat, un scandal fals, pentru că încearcă să influențeze opinia publică. (...) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanțele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la televizor", a declarat Adriana Bahmuțeanu, la „Star Magazin", de pe Antena Stars.

Vezi și: Silviu Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuţeanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel