Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu. Reacția vedetei

Denisa Zamfir / 14 ian 2019 / 17:02 Salveaza PDF Comentarii
Prigoana - Bahmuteanu
Prigoana - Bahmuteanu

Silviu Prigoană a anunțat că a depus plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu pentru torturarea propriilor copii. Fosta soție a reacționat imediat.

„Este a nu știu câta plângere penală pe care fostul meu soț mi-o înaintează. (...) În imagini, este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamațiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabilește custodia și domiciliul copiilor. (...) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a inlfluența opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat către presă, tocmai pentru a încerca să ia copiii la dânsul acasă.

În acest moment, copilul cel mare este la școală, iar cel mic a dorit să meargă la tatăl lui care i-a cumpărat un joc electronic.

Eu astăzi am fost și eu la poliție și am depus și eu o plângere penală împotriva domnului Prigoană. Este un scandal inventat, un scandal fals, pentru că încearcă să influențeze opinia publică. (...) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanțele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la televizor", a declarat Adriana Bahmuțeanu, la „Star Magazin", de pe Antena Stars.

Vezi și: Silviu Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuţeanu


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24