Prigoană, dispus să se împace cu Bahmuțeanu?

bahmu_prigoana
bahmu_prigoana

Împăcarea este, se pare, tactica pe care, mai nou, personaje cunoscute din lumea mondenă o adoptă. După ce Andreea Marin a dat recent de înțeles că există posibilitatea unei împăcări între ea și Ștefan Bănică jr., iar cuplul Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu și-au făcut declarații de dragoste la botezul fetiței lui Pepe, în ciuda divorţului şi a relaţiilor tensionate prin care cei doi au trecut, și Silviu Prigoană pare dispus să se împace cu Adriana Bahmuțeanu, deși se află în proces de divorț.

Potrivit Click.ro, omul de afaceri Silviu Prigoană i-a făcut duminică dimineață prima vizită mamei copiilor săi, după șapre luni de când s-au despărțit, iar, mai nou, vorbește foarte frumos despre Adriana Bahmuțeanu.

Surse din anturajul Silviu Prigoană povestesc că acesta ar fi început o adevărată campanie de recucerire a fostei lui soţii.

"Adriana e mama copiilor mei superbi şi delicioşi. N-am ce să spun rău despre ea, pentru mine este de neînlocuit", i s-ar fi confesat Silviu Prigoană unui amic, potrivit sursei citate.

Asta, în condițiile în care omul de afaceri nu s-a arătat foarte încântat de proaspăta relație a fostei sale soții, el folosind la adresa iubitului ei, într-un interviu recent, termenul deloc măgulitor: "cordaci".

"Regret că ea încearcă să-i facă pe copiii mei să spună «tată» primului venit", i-a mai mărturisit Prigoană confidentului său, probabil în speranţa că mesajele lui vor ajunge la Adriana.

„O iubeşte foarte mult. Timp de o oră numai despre ea mi-a vorbit, despre calităţile ei şi mi-a spus doar lucruri bune, de laudă", a mai declarat sursa din apropierea omului de afaceri.

Despre vizita surpriză de la locuința Adrianei Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a avut pentru Click! un răspuns destuld e evaziv: "Îl dureau pe copil măsesele şi de aceea m-am dus acolo. Nu ştiu dacă ne împăcăm pentru că eu şi Adriana nu am fost niciodată certaţi", a susținut Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel