EXCLUSIV  Previziuni grele pentru Taur, Gemeni, Scorpion, Săgetător, Pești. Vești mai bune pentru Berbec, Balanță și Capricorn

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

 Astrele ne invită să prioritizăm, să nu pierdem timpul pe evenimente inutile și să ne odihnim.

Luna tranzitează semnul Capricornului. Se va întâlni cu Venus, Marte și Pluto. Atmosfera va fi una încărcată. Mercur se rupe de careul cu Uranus, dar pentru o vreme vom mai avea tendința de a spune lucruri negândite. Conjuncția Venus-Marte se va separa de sextilul cu Neptun, un alt aspect ce indică o oarecare apatie, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi, vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

 

Vezi și: Previziuni apăsătoare pentru zodii. Luna, Venus, Marte și Pluto, toate în semnul durității și exigenței fără măsură

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Marte va schimba în curând semnul. Mai ai câteva zile în care să te gândești la ce ai construit în ultima vreme, mai ales pe plan profesional. 

Taur

Tu sau apropiații veți avea reacții necontrolate. Dar important este să nu faceți din țânțar armăsar. Și să vă împăcați. 

Gemeni

Mercur parcurge, zilele acestea, gradele unde a retrogradat, deci vei avea senzația des că se repetă unele situații nedorite. 

Rac

Atenția ta va fi îndreptată exclusiv către ceilalți. Este confortabil așa pentru că fugi de unele gânduri care nu îți dau pace. 

Leu

Vei fi destul de vrednic și te vei implica în problemele familiei. Dar reacționezi imediar când te confrunți cu ceva neplăcut din partea celor dragi. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu insiști cu programul zilei. Pentru că va exista un element surprinzător și va trebui să te adaptezi. 

Balanță

Ești mai împăciuitor, treci mai ușor peste ceea tu consideri a fi răutăți gratuite ale rudelor. Curățenia și renovarea îți vor prii. 

Scorpion

Va fi o zi destul de agitată. Iar apropiații vor resimți stările tale. Vor încerca să te calmeze, însă nu vor face decât să te enerveze și mai mult. 

Săgetător

Următoarea Lună Nouă, de pe 2 martie, va fi aproape de guvernatorul tău. Este posibil să resimți o paletă diversă de emoții încă de azi. 

Capricorn

Astrele te invită să îți dai seama că nimeni și nimic nu te poate opri. Doar tu poți face asta prin sentimentul de neîncredere în propriile forțe. 

Vărsător

Va fi o zi destul de obositoare. Chiar dacă nu vei avea estule activități. Cumva, organismul vrea să își revină după ultimele zile. 

Pești

În continuare, îți recomand să nu te afunzi în știrile negative. Ești cel mai influențabil în perioada aceasta și nu e cazul să îți faci rău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel