EXCLUSIV  Previziuni apăsătoare pentru zodii. Luna, Venus, Marte și Pluto, toate în semnul durității și exigenței fără măsură

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Suntem sub presiunea unul stellium în Capricorn, transmite astrologul Daniela Simulescu.

„Avem Luna, Venus, Marte și Pluto, toate în semnul durității, detașării și exigenței fără măsură. Ziua va fi destul de apăsătoare. Mercur se află în continuare în sfera unui careu cu Uranus. Vom asista la multe schimburi de replici. Această atmosferă astrologică nu poate fi trecută decât cu multă răbdare și liniște”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi, vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Trebuie să ai un program cât mai simplu astăzi. Dacă nu, vor fi situații în care îți poți pierde controlul într-o clipă.

Taur

Astrele îți recomandă o plimbare sau să studiezi ceva, în funcție de posibilitățile tale. Astfel îți mai potolești anxietatea căpătată zilele trecute. 

Gemeni

Încerci să faci față fluxului de informații continuu, dar mintea ta va obosi la un moment dat. Așa că încearcă să te oprești câteva clipe. 

Rac

Vrei să te conectezi la ceilalți, însă îți va fi greu. Oamenii, oricât de apropiați îți sunt, nu vor fi dispuși astăzi să te primească în viața lor. 

Leu

Sunt multe variabile în programul zilei. Va fi necesar să alegi câteva activități.

Fecioară

Relația cu copiii poate fi tensionată. Vei duce lupte de putere cu aceștia. Spre seară, te vei gândi la unele decizii. 

Balanță

Orice interacțiune cu familia va avea și clipe tensionate. Veți ajunge în punctul în care nu veți mai dori să vă ascultați. 

Scorpion

Discuțiile de astăzi sunt pline de încăpățânare, de lipsă de tact și de vorbe dure. Astrele vă recomandă mai multă liniște. 

Săgetător

Ești prea atent la ce fac alții cu banii lor. Poate și pentru că ai o nemulțumire legată de modul în care îți gestionezi bugetul. 

Capricorn

Cu greu vei ieși din mintea ta. Ceilalți încearcă să îți explice punctele lor de vedere, dar nu te lași deloc înduplecat. Ai unele frici. 

Vărsător

Este o zi bună pentru retragere. Îți priește să stai departe de zgomotul mulțimilor și de știrile negative. Așa îți vei încărca bateriile. 

Pești

Discuțiile cu apropiații te vor marca. Mai ales dacă aceștia trec prin momente grele. Încearcă să nu îți faci prea multe griji pentru viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel