Președintele Braziliei îl atacă pe Leonardo DiCaprio

Golden Globes 2013 | Red carpet arrivals
Golden Globes 2013 | Red carpet arrivals

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, l-a acuzat pe Leonardo DiCaprio că a pornit incendiile din Pădurea Amazoniană.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, îl acuză pe actorul Leonardo DiCaprio că a pornit incendiile care au devastat Pădurea Amazoniană în vara acestui an. Susține că donațiile pe care le-a făcut DiCaprio pentru organizațiile non-profit au dus la incendierea pădurii Amazoniene pentru că tocmai acest organizații au fost cele care au provocat incendiile pentru a primii donații din întreaga lume.

„DiCaprio este un tip cool, nu-i așa?”, a declarat președintele Braziliei la finalul săptămânii trecute. „A dat bani pentru ca Amazonul să fie incendiat”. Declarațiile făcute de Bolsonaro au fost urmate de mai multe percheziții care au avut loc la două din sediile grupărilor non-profit din Padra. În plus, mai mulți pompieri voluntari fiind acuzați de pornirea incediului, însă au fost eliberați la scurt timp.

Grupările de mediu din Brazilia l-au acuzat de mult timp pe Jair Bolsonaro, susținând că el este vinovat de incendiu pentru că a aprobat defrișările masive din acea zonă.

Leonardo DiCaprio răspunde acuzaților 

DiCaprio a negat acuzațiile pe care i le aduce Bolsonaro printr-o declarație publicată pe contul lui de Instagram. „În aceste momente de criză pentru Amazon, îi susțin pe oamenii din Brazilia care muncesc pentru a salva moștenirea lor naturală și culturală. Ei sunt extraordinari și un exemplu emoționant și umil de pasiune și angajament de care este nevoie pentru a salva mediul înconjurător. Viitorul acestor ecosisteme de neînlocuit este în joc și sunt mândru să stau alături de aceste grupări care le protejează. Deși sunt demne de a fi susținute, noi nu am sponsorizat organizațiile vizate”, scrie Elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel