Premiile Oscar au adus zece statuete în portofoliul Freeman Entertainment

Odată cu decernarea ediţiei de anul acesta a Premiilor Oscar, distribuitorul de film Freeman Entertainment şi-a completat portofoliul cu nu mai puţin de zece statuete, marele câştigător al ceremoniei fiind incontestabil musicalul ,,La La Land”, care a avut premiera în cinematografele din România pe 23 decembrie şi căruia i-au revenit în total şase distincţii, din cele paisprezece nominalizări primite.

Premiile pentru ,,Cel mai bun regizor” (Damien Chazelle), ,,Cea mai bună actriţă într-un rol principal” (Emma Stone), ,,Cea mai bună coloană sonoră” (Justin Hurwitz), ,,Cel mai bun cântec original” (,,City of Stars”), ,,Cea mai bună imagine” (Linus Sandgren) şi ,,Cea mai bună scenografie” (David Wasco, Sandy Reynolds-Wasco) au transformat filmul ,,La La Land” în cea mai de succes producţie a ceremoniei.



În regia lui Mel Gibson, ,,Hacksaw Ridge”/ ,,Fără armă în linia întâi”, care a avut premiera pe marile ecrane de la noi pe 4 noiembrie, a câştigat două Premii Oscar, pentru ,,Cel mai bun montaj” (John Gilbert) şi ,,Cel mai bun mixaj de sunet” (Kevin O’Connell, Andy Wright, Robert Mackenzie şi Peter Grace).


Producţiile Warner Bros. Pictures ,,Suicide Squad” şi ,,Fantastic Beasts and Where To Find Them” au fost recompensate cu Premiile Oscar pentru ,,Cel mai bun machiaj şi coafură” (Alessandro Bertolazzi, Giorgio Gregorini şi Christopher Nelson) şi respectiv ,,Cele mai bune costume” (Colleen Atwood).

În doar doi ani de activitate, Freeman Entertainment a reuşit să se poziţioneze drept unul dintre cei mai importanţi distribuitori de film pe piaţa din România şi deţine în exclusivitate licenţa Warner Bros. Pictures, dar şi un portofoliu impresionant de titluri ale unor producători de top ca: Lionsgate, Dreamworks Pictures, STX şi Nu Image. Printre cele mai importante producţii care au avut încasări spectaculoase în 2016 se numără: „Brigada sinucigaşilor”, „Bunicul dezlănţuit”, „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii”, „Now You See Me: Jaful perfect 2” sau „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”.  

 

 

În 2017, Freeman Entertainment va aduce în cinematografele din ţară mult- aşteptatele „Wonder Woman”, „Dunkirk”, „Kong: Insula craniilor”, „King Arthur”, „Justice League”, ,, The Coldest City”, ,,Geostorm 3D”,  ,, The Hitman’s Bodyguard” dar şi altele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel