Preț exorbitant, plătit de Beyonce pentru o pereche de sandale: 312.000 de dolari

O celebră cântăreață americană a cheltuit peste 300.000 de dolari doar pentru o pereche de sandale. 

Beyonce și-a completat garderoba cu o pereche de sandale cu toc "stiletto", ornate cu diamante, pentru care a scos din cont 312.000 de dolari.

Creație a firmei House of Borgezie, aceste superbe încălțări sunt realizate personalizat în Marea Britanie, au 1.310 diamante și garanție nelimitată. Sandalele poartă numele de 'The Princess Constellation' ('Constelația prințesa'), iar casa de modă le descrie drept "poate, cea de-a opta minune a lumii".

Potrivit site-ului firmei, acest model de pantofi se poate realiza din aur de 18 carate sau din platină și costă 337.000 de dolari, puțin mai mult decât a plătit Beyoncé.

"Sunt marea noutate. Beyoncé este una din clientele pentru aceste fantezii ale noastre. Nu există persoană mai potrivită decât ea pentru a ne purta modelele", a declarat proprietara firmei, Chris Shellis.

Shellis a confirmat că a vândut prețioasa pereche de sandale cu toc cântăreței pentru viitorul său videoclip și că interpreta și-a achiziționat și o elegantă centură din aur în valoare de 85.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel