Marian Petrache: PNL nu mai crede în răsturnarea Guvernului Ponta prin moțiune de cenzură

Liberalii par să fi renunțat la planul de răsturnare a Guvernului prin moţiune de cenzură în această primăvară, dacă e să ne luăm după secretarul general al PNL, Marian Petrache. Acesta a transmis că dacă nu se schimbă ceva fundamental în următoarea perioadă, şansele venirii la guvernare a PNL până la finalul anului 2015 sunt extrem de reduse.

Marian Petrache a declarat, marți, că cele două scenarii pe care s-a lucrat după alegerile prezidenţiale - schimbarea majorităţii şi alegeri anticipate - nu au reuşit, iar coordonarea UNPR, PSD şi PC în Parlament împotriva cererilor justiţiei a funcţionat.

„Noi, da, ne dorim să preluăm guvernarea, însă ei sunt mai mulţi astăzi", a spus Marian Petrache, citat de gandul.info. Liderul PNL a admis că, dacă nu se întâmplă ceva fundamental, şansele ca Guvernul Ponta să pice până la sfârşitul acestui an sunt extrem de reduse.

„La cum se derulează lucrurile în România, nu cred că cineva poate să facă predicţii pe următoarele săptămâni, nu luni. Nu ştiu ce se va întâmpla. Noi ne dorim, cu atât mai mult cu cât avem şi un program de guvernare. E firesc să ne dorim. Dacă nu se schimbă ceva fundamental, nu (vom veni la guvernare până la sfârşitul anului - n.r.). Îmi doresc să omor această temă, pentru că nu vreau să fie un scop în sine, noi trebuie să ne pregătim în permanenţă pentru actul de guvernare", a mai spus Marian Petrache.

Vezi și: Ludovic Orban (PNL): PSD a forțat convocarea plenului reunit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel