Pleacă Teo de la Kanal D? Emisiunea i-ar fi fost scoasă din grilă, din cauza audienţelor slabe

Teo va fi înlocuită în grila de programe, pe perioadă nedeterminată, de Andreea Mantea / Foto: Facebook, Teo Trandafir
Teo va fi înlocuită în grila de programe, pe perioadă nedeterminată, de Andreea Mantea / Foto: Facebook, Teo Trandafir

Teo Trandafir face o pauză, surse spun că ceva mai lungă. Ce se întâmplă cu show-ul vedetei de televiziune? Andreea Mantea îi va lua locul. Mai multe, în materialul următor.

Teo Trandafir nu va mai putea fi văzută pe micile ecrane pentru o perioadă. Şi asta pentru că emisiunea realizată la Kanal D – Teo Show – iese de pe post, motivul principal fiind, conform informațiilor obținute de FANATIK, audiențele slabe înregistrate. Oficial, însă, conducerea postului turcesc a anunțat că Teo Show intră în vacanță și colaborarea cu moderatoarea TV va continua din toamnă. De altfel, Kanal D promite un format îmbunătăţit, plin de surprize, pentru grila din toamnă.

În ediția de vineri, 3 mai, vedeta TV a apărut jovială pe micul ecran și a respectat desfășurătorul întocmai. A jonglat cu subiectele prezentate în emisiune, de la divorțul anunțat de Brigitte Sfăt care a decis să se despartă de Florin Pastramă, la nunta de sute de mii de euro a lui Florin Salam cu Roxana Dobre.  A continuat zâmbind și a moderat emisiunea ca o profesionistă, strecurând glume în stilul caracteristic. Nu a dat nicio clipă impresia că are vreo apăsare ori că-şi face griji pentru cariera sa.

Ce se întâmplă, de fapt?

Reprezentanții postului Kanal D au anunțat că nu renunță la emisiunea moderată de Teo Trandafir și, conform comunicatului citat de aceeaşi sursă, vedeta ar urma să revină pe micul ecran din toamnă, cu un format fresh și mai multe noutăţi. "O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!", a spus Teo Trandafir în ediția de vineri, 3 mai, a emisiunii, infirmând speculațiile apărute în presă, potrivit cărora ar urma să încheie colaborarea cu Kanal D.

Pe 1 iunie a fost ziua ei de naştere. Cum era de aşteptat, a primit felicitări din toate părţile. Teo a venit şi ea cu un gest de mulţumire, pe pagina personală de Facebook:

A făcut istorie în televiziune

A devenit cunoscută pe radio, mai apoi la matinalul de la Antena 1 alături de Mircea Badea şi ulterior, apogeul audienţelor a fost atins la PRO TV. Dar, în urma unor discuţii aprinse cu Adrian Sârbu, părăsește Pro TV-ul în 2006 şi merge la postul de televiziune Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. În 2007 și-a încheiat colaborarea cu Romantica, a plecat spre postul de televiziune Prima TV, unde a realizat emisiunea de scurtă durată Teo Live Show în anul 2008. În 2009 a realizat emisiunea Teo Show, produsă de Local Tv Network și difuzată la peste 25 de stații locale din toată țara. În iulie 2013 Teo Trandafir anunţa că va realiza o nouă emisiune, de această dată la postul de televiziune Kanal D. Tot în acelaşi an, şi-a lansat şi o revistă online - "Revista TEO".

Sprijin pentru copiii dislexici

În vara anului 2014, vedeta tv pornește o campanie destinată copiilor dislexici. Campania poartă numele "Poveștile lui TEO" și se adresează copiilor ce au deficiențe de a citi. Dislexia este o tulburare de învățare care are la bază o disfuncție neurologică ce împiedică dezvoltarea capacității de a citi. Confundarea literelor, citirea lentă, citirea silabelor în sens invers, dificultățile în înțelegerea textului citit sunt doar câteva dintre manifestări. Copiii dislexici nu pot însuși citit-scrisul cu metodele de predare obișnuite, având nevoie de metode și de terapii specifice. Deși tulburările de învățare NU se pot vindeca, dislexia, netratată în mod adecvat, poate avea urmări grave în ceea ce privește dezvoltarea emoțională, conducând la tulburări în dezvoltarea personalității și dificultăți de integrare socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel