Piersic, despre cum a ajuns Mărgelatu să "scuipe" semințe. Chinezii, eroare la dublarea filmului: Ne-a făcut pulbere. Atât de tare râdeam..

Florin Piersic a povestit o întâmplare amuzantă de la proiecția filmului „Drumul oaselor", la Ambasada Chineză, dublat ]n limba chineză.

Florin Piersic a povestit la „Neatza cu Răzvan şi Dani" un moment inedit de la filmarea unei scene din „Drumul oaselor", în care l-a interpretat pe Mărgelatu, mănâncând semințe. Cunoscuta scenă i-a indus în eroare pe chinezi, la dublarea filmului.

"Nu am putut să ne uităm"

"Am fost invitați la Ambasada Chineză, să vedem filmul "Drumul oaselor". Nu o să uit câte zile oi avea. Era dublat în limba chineză (...) Ceea ce pe noi ne-a facut pulbere de nu am putut să ne uit[m, atât de tare râdeam, a fost că ei nu știau ce e cu sămânța aia pe care o scuipam eu în film (...) Niște copii mâncau semințe acolo, la filmări. Și le-am spus să îmi dea și mie. Au spus: «Da, domnul Florin, dar îmi dați pistolul». «Mie îmi dați pălăria»", a povestit Florin Piersic.

"Chinezii nu au știut ce e asta cu sămânța și au crezut că e o împușcătură (...) Când am văzut ca la fiecara sămânţa se aude împușcătură... Ne întrebau de ce râdem", a mai povestit actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel