Pierderi și câștiguri pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Pești, până pe 21 mai

Foto Pexels
Foto Pexels

De pe 20 aprilie a început sezonul Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Previziuni și recomandări generale pentru fiecare zodie / ascendent până pe 21 mai:

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele se va întâlni cu Uranus și cu Mercur, vorbim mult despre partea financiară. Vor fi pierderi, desigur vor fi și câștiguri, însă ce câștigați, pierdeți din nou și se ridică, astfel, întrebarea: „pe ce se duc banii mei”? Unde merg toate aceste cheltuieli, oare nu cumva irosim foarte mult? Aici va fi accentul până pe 21 mai, în zona financiară unde va trebui să vă trasați mai clar niște bilanțuri și să vedeți exact cum și pe ce cheltuiți. 

Citește și: Eclipsă de Soare, previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Scorpion, Balanță, Pești. Cine câștigă

Taur / Ascendent în Taur

Soarele luminează chiar asupra ta, deci renaști, înflorești, rodești, te scuturi. Se întrevede mai multă mișcare, pe de o parte, iar pe de altă parte începi să fii foarte atent la felul în care te văd ceilalți, la cum arăți, cum te îmbraci, având toate reflectoarele pe tine. Este în regulă să fii mai vanitos și puțin mai egoist în sezonul tău, așa că poți pune accentul pe înfățișarea și personalitatea ta.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 12-a, zice să vă retrageți, să vă rugați, să gestionați energia cât se poate de bine, căci este posibil să aveți doar o liniuță la baterie. E bine să renunțați la control. Meditați asupra trecutului și păstrați-vă resursele pentru a putea să fiți pregătiți pentru luna viitoare când Soarele va intra în semnul vostru, când o să fiți mai luminoși. 

Rac / Ascendent în Rac

Soarele pătrunde în casa a 11-a. Faceți un bilanț. Cei care aveți proiecte, începeți să deveniți foarte preocupați de ce iese din ele, de rezultate. Vreți să ieșiți la teatru, la film, este și o perioadă efervescentă, adolescentină, indiferent de vârsta pe care o aveți. Permiteți-vă să ieșiți cât mai mult în lume în următoarea perioadă.

Previziuni pentru celelalte zodii AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel