EXCLUSIV  Eclipsă de Soare, previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Scorpion, Balanță, Pești. Cine câștigă

Foto Pexels
Foto Pexels

Eclipsa de Soare de pe 30 aprilie coincide cu Luna Nouă în Taur. 

Previziuni pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / Ascendent în Berbec

Berbecii sau cei cu ascendentul în Berbec ar putea să „planteze” un mic plan financiar. Să facă banii să muncească pentru ei, să se gândească la un cont de economii sau la o pușculiță din care în viitor să poată să își cumpere ceva valoros pentru ei, ceva care să le facă o bucurie. Totodată, Berbecii ar trebui să mediteze puțin la felul în care și-au cheltuit banii, ce pierderi au fost, oare au investit așa cum trebuia? Banii sunt o formă de energie, ei trebuie să fie respectați și organizați ca să se întoarcă mereu la tine. 

Taur / Ascendent în Taur

Taurii sau cei cu ascendentul în Taur pot avea multe de câștigat dacă „se plantează” pe ei înșiși în colectivitatea lor, dacă plantează o nouă versiune a lor în funcție de ce găsesc în ceilalți. Au șansa să se reinventeze, să își vadă din nou valoarea. Este și o oportunitate de a-și schimba look-ul sau de a schimba serviciul, ceva care nu mai are valoarea pe care o avea la un moment-dat poate fi lăsat acum în urmă. Atenție, pot apărea în această perioadă semnale legate de sănătate. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Luna noua în casa a 12-a, nu e neapărat cel mai bun moment pentru voi. Undeva simțiți că oricât de mult ați trage, oricât v-ați strădui, undeva tot nu aveți ceea ce vă doriți. Și tot așteptați la ceilalți. Însă voi trebuie să vă bazați pe voi și nu pe partea aia care se plânge și se victimizează. Ca să plantați ceva, trebuie să renunțați la altceva – haine vechi, lucruri vechi din casă, eliminați ce e vechi pentru a face loc noului. Puteți „planta” un obicei legat de spiritualitate, de rugăciune sau de meditație.

Rac / Ascendent în Rac

Voi trebuie să plantați semințe în ceilalți, să construiți noi prietenii, noi legături cu oameni care apar acum în viața voastră, oameni care să nu mai aibă același atașament, ci care să creeze alături de voi conexiuni pragmatice din care să poată câștiga ambele părți. Așa că dacă vin oameni noi, nu îi respingeți, bine nici nu îi acceptați total, dar nici nu îi respingeți. Referitor la familia și prietenii pe care îi aveți deja,  dacă îi puteți ajuta, bine, dar nu treceți peste ce își doresc ei. Este o perioadă bună să puneți intenții.

Previziunile pentru celelalte zodii AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel