Petre Roman, dat de gol de Petrus, fiul lui. Ce obicei are

Joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, la "Aici eu sunt vedeta", Petrus (8 ani) va dezvălui câteva dintre secretele și obiceiurile celebrului său tată, fostul prim-ministru al României, Petre Roman.

De pildă, Petrus va spune că tatăl său are obiceiul să stingă toate luminile prin casă, pentru că nu-i place risipa, dar și că are o mare pasiune, mersul pe munte, căruia îi dedică timp săptămânal. De altfel, când Petrus era foarte mic, celebrul său tată îl punea în spate, într-un rucsac special, și pleca așa cu el în drumeție.

În aceeași ediție, Petre Roman va vorbi și despre o pușcă specială, cu valoare sentimentală, pe care Petrus o va moșteni, la timpul potrivit.

"Petrus e foarte încântat de pușca aceasta, pe care o are de la tatăl meu, respectiv bunicul lui, pe care nu l-a cunoscut. Bunicul o are de la Majestatea Sa, regele Mihai I", spune fostul prim-ministru.

Ce alte obiceiuri și preocupări are Petre Roman, telespectatorii Antenei 1 vor afla de la fiul acestuia, Petrus, joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție "Aici eu sunt vedeta" a acestui sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel