Peter Imre, nașul Nicoletei Luciu, atacă trustul PRO: Sârbu a vândut-o

imre dc
imre dc

Nașul de cununie al Nicoletei Luciu, Peter Imre, îl acuză pe Adrian Sârbu, patronul trustului Pro cu care vedeta are contract și care îl face vinovat de scandalul despre presupusa infidelitate a lui Zsolt Csergo.

Nașul de cununie al cuplului Nicoleta Luciu - Zsolt Csergo, Peter Imre, crede că Adrian Sârbu este vinovat de tot scandalul din jurul finilor săi. Cu toate acestea, Peter Imre nu crede că cei doi vor divorța, ci dimpotrivă, crede că vor forma un cuplu chiar mai solid decât înaintea scandalului. "E un cuplu valabil şi valoros. Va trece peste un moment neplăcut creat de nişte nemernici, din punctul meu de vedere, şi va merge înainte şi va fi, ca şi până acum, un cuplu de invidiat. Nici pe Nicoleta nu o s-o doboare nimic, nici pe Zsolt. Vor rămâne un cuplu.

Acest eveniment îi va uni şi mai tare şi le va dovedi cine merită să stea lângă ei şi cine nu," a declarat nașul de cununie al Nicoletei Luciu la România Tv. Vinovat de întreaga poveste este Adrian Sârbu, patronul trustului cu care Nicoleta Luciu are contract, pentru că a ”vândut-o” pentru bani și audiență într-un mod dezgustător, potrivit lui Peter Imre. "Cât de jos poate să coboare proprietarul unui trust de presă care-şi vinde vedeta pentru senzaţional, pentru audienţă de câteva zile? Nicoleta lucrează pentru un trust de presă unde a devenit vedetă, vorbesc despre trustul lui Adrian Sârbu, ca să nu fie confuzie. Vânătoarea de bani şi audienţă a lui Sârbu pentru mine este dezgustătoare şi ar trebui să dea de gândit tuturor care lucrează în trustul Pro, de la Andreea Esca începând, şi care mâine ar putea să apară pe posturile domnului Sârbu cu cine ştie ce, ca să facă rating. (...) Pe Nicoleta a înfuriat-o faptul că astfel de imagini apar cu soţul ei la un post TV unde ea a dat exclusivitate pentru nunta ei, a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să crească audienţa, ratingul şi banii şi acel trust a făcut-o de minune fără să le pese o secundă," l-a atacat directorul general de la Adevărul Holding pe patronul trustului Pro.

De asemenea, Peter Imre crede că jurnaliștii au întrecut o limită profesională și legală, încălcându-i viața privată a lui Zsolt Csergo. Director General al Adevărul Holding, grup care conține și tablodiul Click, califică imaginile surprinse pe yaht cu Zsolt Csergo drept ”interpretabile,” întrebându-se retoric ”cât de josnic poate fi un patron de televiziune care își vinde vedeta.” Totodată, el a adăugat că a sfătuit-o pe Nicoleta Luciu să plece de la trustul cu care are contract, în vederea participării la emisiunea ”Dansez pentru tine!”

Căsătoria Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo se află în impas, după ce presa a făcut publice imagini cu soțul Nicoletei, în care acesta se săruta cu instructoarea sa de fitness, Kinga Sebestyen, pe care mai apoi o lovea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel