Pericol de PRĂBUŞIRE în Pasajul Unirii din Bucureşti

Foto: arhiva
Foto: arhiva

Şoferii din Bucureşti sunt avertizaţi că în Pasajul Unirii din Capitală există risc de prăbuşire. 

Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administrația Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bulevardul Cantemir către strada Colțea, au anunțat autoritățile.

Intervenția se face prin restricționarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere.

Ca urmare, Brigada Rutieră le solicită șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri aflați în zonă, scrie Mediafax.

Accdent extrem de grav în weekend, în Pasaj 

Un motociclist a murit sâmbătă într-un accident rutier produs în Pasajul Unirii din Capitală.

Brigada Rutieră a informat că, în jurul orei 10,00, a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii, scrie Agerpres. 

Din primele date, conducătorul unei motociclete, care se deplasa în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit stâlpii care delimitează cele două sensuri de circulaţie.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Traficul rutier este restricţionat în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir.

Accidente rutiere recente în care au fost implicate motociclete în România

Accidente similare în care au fost implicaţi motociclişti au avut loc în România în cursul anului 2021:

18 octombrie 2021 - Un motociclist în vârstă de 21 de ani a fost grav accidentat în urma coliziunii cu un autoturism pe Drumul Judeţean 208 G, în afara localităţii Tupilaţi, judeţul Neamţ.

10 octombrie 2021 - O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital, după ce motocicleta cu care circulau a intrat în coliziune cu remorca unui tractor, pe DC 66 între localităţile Vereşti şi Corocăieşti, judeţul Suceava.

3 octombrie 2021 - Un motociclist bulgar şi un şofer român au fost răniţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în urma unui accident rutier produs, pe DN 5, în apropiere de localitatea Frăteşti.

2 octombrie 2021 - Un motociclist a fost rănit grav, într-un accident rutier produs pe DN 1, în zona localităţii prahovene Potigrafu.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel