Urmărește emisiunea live


Performanţele lui David Popovici i-au făcut pe cei de la CS Dinamo să îşi deschidă Academie de Înot

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Luni, 9 ianuarie, Clubul Sportiv Dinamo şi-a lansat propria Academie de Înot. La inaugurare a fost prezent şi David Popovici, cel mai bun înotător român. 

"Sunt aici pentru că eu cred în acest proiect, dar mai ales în oamenii care fac parte din acest proiect. Cel mai important aspect mi se pare faptul că Dinamo îşi propune să înveţe copiii să înoate prin joacă, exact cum am învăţat şi eu.

E modul cel mai potrivit pentru a te îndrăgosti de apă. E important să ştii să înoţi pentru că nu ştii când îţi poate salva viaţa. În acelaşi timp, e şi un sport foarte frumos, unul pe care eu am ajuns să-l iubesc.

Am încredere în proiect pentru că ştiu că la baza lui sunt cei mai buni oameni, sunt aici pentru a întări această imagine. Le urez succes celor care fac parte din proiect. Sportul este benefic şi le prinde foarte bine copiiilor. Copiii trebuie să facă un sport, iar înotul este o metodă foarte bună pentru a începe un sport”, a spus el în cadrul unei conferințe de presă, citat de B1.ro.

"Acest proiect nu ar fi putut fi realizat fără David Popovici"

"Am plecat anul trecut de la o idee de a înfiinţa o Academie de înot asemenea celorlalte academii ale clubului Dinamo şi iată-ne azi în faţa faptului împlinit. Proiectul ţinteşte identificarea şi formarea de noi talente asemenea lui David Popovici pentru Jocurile Olimpice din 2028 şi 2032.

Sigur că acest proiect nu ar fi putut fi realizat fără David Popovici, în primul rând nu am fi avut ideea de a face această academie. Cam tot ce am întreprins în mandatul meu a avut o reţetă financiară.

Noi urmărim an cu an ca Dinamo să obţină o sumă cât mai mare din venituri proprii. Încercăm să ne descurcăm singuri, adică să ne autofinanţăm”, a spus Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel