Pepe revine în forță, în 2013, cu "Femei Periculoase"

femei_periculoase
femei_periculoase

Pepe începe și acest an în forță și lansează "Femei Periculoase", primul track ce va fi promovat ca și single, extras de următorul album al interpretului.

“Femei Periculoase” este un cover după “El muerto vivo”, piesă interpretată de Peret și compusă de Guillermo Gonzales Arenas. Versurile sunt scrise chiar de Pepe: “Undeva prin 2005, după un concert în Spania, cei de la “El Mundo” făceau o asemănare într-un articol între mine și Peret (“Pepe, un Peret a la rumana” / El Mundo (Edicion Impresa / 4 aprilie 2005) . Acum, au toate motivele să facă același lucru, cel putin din punct de vedere al repertoriului pentru ca “El muerto vivo”, piesa de la care s-a plecat, a fost făcută cunoscută publicului de către Peret. Mie îmi place enorm piesa și versurile mi se potrivesc și de aceea am ales să promovăm “Femei Periculoase” ca și single.”

Noul track ce va fi promovat de Pepe în perioada următoare beneficiază și de o variantă acustică pentru că piesa se regăsește și în playlistul “Unplugged Passion”, noul concept de concert la care lucrează artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel