Pedeapsa lui Huidu, majorată de Curtea de Apel Brașov. Vezi motivarea

Șerban Huidu
Șerban Huidu

Curtea de Apel Brașov a hotărât majorarea pedepsei realizatorului tv, Șerban Huidu. Astfel, fostul cârcotaș a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, după ce inițial primise o pedeapsă de doi ani și jumătate cu suspendare. Magistrații nu l-au trimis după gratii pe Huidu, pentru că este la prima abatere penală.

[caption id="attachment_292474" align="alignleft" width="310"] foto: jurnalul.ro[/caption]

Magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au decis să majoreze pedeapsa în cazul lui Şerban Huidu, de la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, la patru ani.

Ce i-a spus Huidu fiului bărbatului mort în accident

Magistraţii au considerat că Huidu a mai fost sancţionat în trecut pentru abateri la Legea rutieră. În schimb, judecătorii de la Curtea de Apel Braşov nu l-au trimis după gratii pe Şerban Huidu pentru că au considerat că fostul realizator de televiziune este la prima abatere penală, este instruit şi îşi poate corija conduita, potrivit motivării Curţii de Apel Braşov.

Şi faptul că Huidu şi-a arătat, în nenumărate rânduri, regretul faţă de faptele pe care le-a comis în octombrie 2011 a contat foarte mult în decizia Curţii de Apel Braşov, scrie realitatea.net.

Reamintim că, în octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier extrem de grav la Timişul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel