#MeToo. Pamela Anderson: „Prefer bărbaţii pasionali şi agresivi"

Pamela Anderson
Pamela Anderson

Pamela Anderson a declarat că preferă „bărbaţii pasionali şi agresivi, care fac prima mişcare", în contextul curentului #MeToo.

Fostul star Playboy spune că nu doreşte ca bărbaţii să aibă reţineri în a face primul pas, în contextul scandalului sexual de la Hollywood, relatează Press Association.

Fosta vedetă a serialului Baywatch, în vârstă de 50 de ani, a fost criticată după ce a declarat că femeile care acceptă să intre singure într-o cameră de hotel cu unele persoane importante de la Hollywood ştiu în ce se bagă.

Evident, sunt alături de femeile cărora li s-au făcut avansuri sexuale nepotrivite şi îmi pare rău pentru ele, însă îmi pare rău şi pentru bărbaţi, a declarat Pamela Anderson într-un interviu acordat emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan.

Am doi băieţi tineri şi întotdeauna mi-am făcut griji că o femeie i-ar putea acuza în mod fals de ceva şi să le distrugă astfel vieţile, a adăugat vedeta.

Prefer bărbaţii pasionali şi agresivi, care fac prima mişcare şi nu e de dorit ca ei să aibă reţineri în a face primul pas; însă, evident, există şi persoane care merg prea departe, a mai declarat Pamela Anderson.

Pamela a clarificat legătura cu Putin


Actriţa a fost întrebată şi despre o posibilă legătură amoroasă cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, însă ea a lăsat de înţeles că, deşi s-au aflat uneori împreună în acelaşi loc, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. El a vrut ca eu să vin la inaugurarea lui să-i ofer flori... N-am făcut acest lucru. Evident că uneori ne-am aflat în acelaşi loc împreună, a spus vedeta.

Pamela Anderson a avut şi un mesaj pentru femeile care, în opinia ei, sunt prea critice cu privire la propria imagine. Fetele sunt prea aspre cu ele însele. Cel mai sexy lucru pe care îl ai este încrederea în sine... Când eşti cu adevărat liberă în viaţă, corpul tău este mult mai atrăgător, a spus fosta vedetă din Baywatch.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel