Pamela Anderson, despre o întâlnire cu Vladimir Putin: Era mulțumit că sunt acolo. M-a cam "lovit"...

Pamela Anderson, întâlnire de gradul zero cu Vladimir Putin. "Era mulțumit că sunt acolo" / Foto: Captură video Youtube The Howard Stern Show
Pamela Anderson, întâlnire de gradul zero cu Vladimir Putin. "Era mulțumit că sunt acolo" / Foto: Captură video Youtube The Howard Stern Show

Pamela Anderson a vorbit despre legăturile ei cu Vladimir Putin.

Pamela Anderson a vorbit despre legăturile ei cu președintele rus Vladimir Putin, într-un nou interviu, scrie Newsweek. Frumoasa vedetă, în vârstă de 55 de ani, își promovează viitoarea carte de memorii intitulată "Love" și documentarul "Pamela, a Love Story", care va fi lansat pe 31 ianuarie pe o platformă de straming. Acestea reflectă diverse aspecte ale vieții și carierei ei.

Și în timp ce ea a vorbit sincer despre timpul petrecut la HollywoodPamela Anderson. născută în Canada, a povestit și despre cum l-a întâlnit pe liderul de Kremlin. Vladimir Putin. În calitate de activistă PETA, munca ei a plasat-o în aceeași cameră cu o serie de figuri puternice, inclusiv politicieni ruși. Aflată la Moscova și în calitate de activist pentru drepturile animalelor, ea le-a cerut ferm să interzică importul de produse realizate din focă. 

Pamela Anderson, despre Vladimir Putin: M-a cam "lovit" prezența lui

"A fi la Kremlin, stând la masă cu toată lumea care ar fi acolo..." a povestit Pamela. Vedeta a spus că Vladimir Putin a fost o singură dată în sala în care a vorbit ea, apoi nu l-a mai văzut, dar, cu toate astea, Vladimir Putin ar fi știut despre tot ce s-a discutat la acea întâlnire pentru că s-ar fi interesat personal de acest subiect, cel puțin asta susține vedeta.

"Putin a fost o singură dată în sală, dar a auzit despre toate. Primeam mesaje de la alți oameni că el era mulțumit că sunt acolo. M-a cam "lovit" prezența lui", a declarat Pamela Anderson.

Remarcând viziunea actuală a lumii față de Rusia, pe fondul invaziei Ucrainei, Pamela s-a oprit din a mai vorbi despre orice ar avea legătura cu Rusia explicând: "Nu știu ce este corect să spun acum... Este oribil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel