Ozana Barabancea: Aș vrea să îmi pun silicoane. Reacția medicilor

Ozana Barabancea este în formă maximă, după ce a reușit să ajungă la silueta la care a visat. Însă bucuria vedetei este umbrită de decizia medicilor care îi interzic implanturile mamare.

A slăbit peste 40 de kilograme, iar la nivelul îmbunătăților fizice Ozana Barabancea și-a mai dori să lucreze puțin:

"Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici.

Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc", a declarat Ozana Barabancea pentru Click!.

Schimbarea uriașă a juratei de la Te cunosc de unde nu a venit deloc de ușor. Cu multă ambiție și eforturi, a reușit ce și-a propus:

"Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici.

Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei", mărturisea Ozana Barabancea, în emisiunea lui Mihai Morar, "Răi da' buni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel