Otniela de la Supraviețuitorul, adevărul despre filmările din Filipine

La doar câteva zile de la marea finală ''Supraviețuitorul'', de la București, Otniela a luat decizia de a spune adevărul despre ce s-a întâmplat în Filipine. Finalistă, alături de Lucian și Iulian, tânăra a scris pe Facebook  un mesaj, în care le spune tuturor ce a însemnat pentru ea experiența acestui show-concurs.

„Încerc de câteva zile să-mi adun gândurile ca sa scriu câte ceva din ce-a însemnat experiența ‘Supravietuitorul’ pentru mine și de fiecare dată, când cred că știu tot ce s-a întâmplat, îmi vine în minte o nouă amintire, un nou detaliu. ‘Am fost pe o insula in Filipine și am supraviețuit’. Prea putin ca sa descriu intr-un mod care să-i facă cinste acestei aventuri. Acum 6 luni, am plecat de acasă, cu o grămadă de idei, iluzii și speranțe despre ce-o să găsesc acolo, cu cine o sa ma întâlnesc, ce o sa fac. E inutil să spun ca foarte putine lucruri au fost asa cum mi le-am imaginat. Unele au fost mai bune, altele au fost experiențe de învățat. Acum, în aceste clipe, mi se amesteca în simțuri multe culori, mirosuri și gusturi pentru ca Filipine este tocmai asta. O experiență a simțurilor. În prima zi când am ajuns în Filipine, am luat cina la un restaurant cu specific din Manila și am mâncat cea mai minunata prajitura cu mango. A fost ultima masa normala inaintea celor 44 de zile pe insula si de multe ori , in bezna noptii, m-am agățat de amintirea acelui gust ca să mă simt din nou…acasă. (…)

Chiar dacă nu am câștigat premiul cel mare, eu ma consider o câștigătoare. Am prieteni noi, am primit atât de multă iubire din partea unor oameni pe care nu-i cunosc și cărora le sunt recunoscatoare ca și-au luat o bucațică din timpul lor sa-mi lase un mesaj sau o felicitare. Chiar și critică a fost pentru mine importanta. Sunt copleșita de miile de mesaje pe care le-am primit și cărora as vrea sa le pot raspunde personal. Au fost 6 luni magice din viața mea, as vrea sa pastrez cat mai mult in mine toata emotia pe care am simtit-o”, a scris Otniela pe pagina sa de Facebook.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel