Oţetul, trucul care vă poate salva atunci când este vorba de spălarea hainelor

Oțetul alb este un ingredient cheie al curățării naturale. Datorită acidităţii sale, acesta poate elimina grăsimea şi mirosurile neplăcute  Dar ați știut că acest ingredient magic vă poate salva atunci când este vorba de spălarea hainelor? Da, se pare că oțetul alb este excelent pentru spălarea hainei și protejarea acestora.

Îndepărtează petele dificile

Pentru a elimina petele cum ar fi muștar, sos de roșii, deodorante pur și simplu presărați puțin oțet alb pe pete înainte de spălare.

Elimină mirosul de țigări

Tot ce trebuie să faceţi este să adăugați o jumătate de ceaşcă de oțet alb în momentul în care băgaţi hainele la spălat. 

Îndepărtați părul de la animale

Când spălați hainele, adăugați o jumătate de ceaşcă de oțet alb în maşina de spălat. Oțetul va ajuta fibrele țesăturii să se relaxeze și să elibereze părul.

Păstrați culoarea hainelor

Mirosul de oțet alb nu este plăcut, dar adăugarea unei ceşti în mașina de spălat va acționa ca un balsam natural și va ajuta la prevenirea decolorării hainei. 

Curățați mașina de spălat

O mașină de spălat curată este egală cu o spălare mai eficientă. Deșeurile de reziduuri și reziduurile minerale se pot acumula în furtunurile mașinii, ceea ce limitează debitul și performanța apei. De patru ori pe an, îndepărtați reziduurile și curățați țevile executând un ciclu complet de spălare a mașinii goale cu apă fierbinte și două cești de oțet alb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel