Oscar 2018. Lady Bird, cea mai mare dezamăgire

 A fost o noapte dezamăgitoare la Oscaruri pentru "Lady Bird", debutul în lungmetraj al Gretei Gerwig, care nu a reuşit să îşi adjudece niciun trofeu în pofida faptului că fusese nominalizat la cinci categorii, printre care şi cea pentru cel mai bun film, notează Press Association. 

Producţia "Lady Bird", nominalizată de asemenea pentru regie şi pentru scenariu original, a pierdut în favoarea lui Guillermo del Toro şi a filmului său "The Shape Of Water", la prima categorie, şi a lui Jordan Peele şi a peliculei "Get Out", recompensaţi pentru cel mai bun scenariu original, în a doua categorie. 

De asemenea, vedeta filmului, Saoirse Ronan, a pierdut la categoria "cea mai bună actriţă" în favoarea lui Frances McDormand ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"), în timp ce Laurie Metcalf, nominalizată pentru "cea mai bună actriţă în rol secundar" nu a reuşit să se impună în faţa lui Allison Janney, recompensată pentru rolul său din "I, Tonya"". 

Alt film fără premii 

Şi "Mudbound" a părăsit ceremonia fără premii, deşi Mary J. Blige a făcut istorie cu nominalizările pentru cea mai bună actriţă în rol secundar şi pentru cel mai bun cântec original. 

Gala Oscarurilor a fost la fel de dezamăgitoare pentru "The Post", care nu a reuşit să se impună la niciuna dintre categoriile pentru care a fost nominalizat - cea pentru cel mai bun film şi cea pentru cea mai bună actriţă (Meryl Streep). 

Lucrurile nu au mers prea bine nici pentru Christopher Nolan, care a pierdut la categoria cel mai bun regizor, după ce a obţinut primul trofeu pentru "Dunkirk". Filmul a câştigat trei dintre cele opt premii pentru care a fost nominalizat, fiind recompensat pentru cel mai bun montaj, cel mai bun mixaj de sunet şi cel mai bun montaj de sunet, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel