Oscar 2018: Jennifer Lawrence, situație inedită la decernare

 Jennifer Lawrence a demonstrat încă o dată la Oscaruri că este o actriţă dezinvoltă cu care toată lumea şi-ar dori să petreacă, notează London Evening Standard. 

Chiar dacă nu a câştigat nimic la cea mai recentă gală a Oscarurilor, vedeta de 27 de ani a reuşit să se afle din nou în lumina reflectoarelor, fiind văzută trecând peste scaune cu un pahar cu vin în mână, pentru a-şi găsi locul în sală. 

Actriţa, recompensată cu un Oscar pentru rolul din "Silver Linings Playbook", a atras toate privirile cu rochia sa lungă, metalizată, o creaţie a casei Dior, în timp ce sărea cu dezinvoltură peste scaunele de la Teatrul Dolby. 

Fericită de ispravă 

Actriţa şi-a păstrat zâmbetul pe buze după ce a reuşit să nu verse nicio picătură de vin, înainte de a se reuni cu colegii de breaslă, printre care Woody Harrelson şi Steven Spielberg. 

Nu este, însă, prima oară când Jennifer captează atenţia presei printr-un comportament amuzant. În 2013, actriţa, vizibil emoţionată, s-a împiedicat şi a căzut când urca scările pentru a-şi lua premiul pentru cea mai bună actriţă la ceremonia de acordare a premiilor Oscar. 

Anul următor, tot la Gala Premiilor Oscar, ea s-a împiedicat chiar la sosirea pe covorul roşu şi a fost prinsă de un bodyguard, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel